Brașov. Votezi duminică?  Mihai Codruț Nanu: „- Mihai, decât să mai aștept încă patru ani cu Scripcaru care știu că sigur nu va face decât ce am văzut până acum, mai bine plec afară și am din prima zi parcuri mari, tramvai cum vrei tu la Brașov și am un viitor cert pentru fetița mea”

Last Updated on septembrie 24, 2020 Duminică vor ava loc alegeri cruciale. Brașovenii au de ales stagnarea cu George Scripcaru sau dezvoltarea cu Allen Coliban sau Mihai Codruț Nanu, candidat independent la Consiliul Local.

Mihai Codruț Nanu: „Mandatul 2020-2024 va fi pentru mulți brașoveni tineri crucial. Zilele acestea m-am întâlnit cu oameni care mă întrebau dacă în câteva zile chiar se schimbă ceva.

Brașov. Votezi duminică?  Mihai Codruț Nanu: „- Mihai, decât să mai aștept încă patru ani cu Scripcaru care știu că sigur nu va face decât ce am văzut până acum, mai bine plec afară și am din prima zi parcuri mari, tramvai cum vrei tu la Brașov și am un viitor cert pentru fetița mea” 1
(Mihai Codruț Nanu: Un fel de “Brașovul are Tâmpa, ce-i mai trebuie parcuri?” Să avem grijă ce ne dorim!…)

Unii își fac planuri să plece în alte orașe din Occident, alții au mai fost, au luat proprietăți aici, s-au întors pe un salariu mai mic doar ca să fie la ei în țară, mai aproape de rude.

În situațiile date, oamenii sunt sătui de reasfaltări și de promisiuni că “se va face”.

Discuția cu ei e simplă și oarecum dezarmantă, și e cam așa:
“- Mihai, decât să mai aștept încă patru ani cu Scripcaru care știu că sigur nu va face decât ce am văzut până acum, mai bine plec afară și am din prima zi parcuri mari, tramvai cum vrei tu la Brașov și am un viitor cert pentru fetița mea.

Nu vreau să apuc 50 de ani și să mă aleg tot cu promisiuni, că fata crește.”
Așadar, duminică ieșiți la vot dacă v-ați săturat de “o să…” și de eschivări la întrebarea “de ce nu ai făcut nimic din ce ai promis in 2016?”

Previous Story

Brașov. Greșesc bicicliștii din imagine? Tavi: „Până la urmă cum este corect? Acești bicicliști încercau să-mi explice că ei sunt miezul din covrig și că au tot dreptul să circule așa”

Next Story

Brașov. Mergi? Allen Coliban: „Marșul brașovenilor care vor schimbare”