Brașov. Vin becurile. George Scripcaru: 85 la suta din zona nouă a cartierului Tractorul va fi iluminată public

Last Updated on septembrie 16, 2020 Primarul George Scripcaru le promite becuri locuitorilor din zona nouă a cartierului Tractorul. Este vorba de rețele de alimentare subterane, stâlpi metalici și aparate de iluminat cu tehnologie LED.

„Brașovul este unul dintre orașele din România care stă foarte bine la ceea ce înseamnă serviciul de iluminat public. Acum câțiva ani, într-o analiză a Institutului de Politici Publice, cred ca ne clasam pe primul loc în rândul orașelor mari.

Brașov. Vin becurile. George Scripcaru: 85 la suta din zona nouă a cartierului Tractorul va fi iluminată public 1

Având în vedere că orașul este într-o continuă dezvoltare, este în responsabilitatea noastră să dezvoltăm și infrastructura necesară pentru locuitorii din noile zone. Așa am început, în 2018, cel mai important proiect de extindere a iluminatului public din Brașov în cartierele noi.

Am început cu cartierul Stupini și intrările în oraș, iar de anul trecut, după ce s-a reglementat situația juridică a anumitor străzi din Tractorul, am continuat cu lucrările în acestă zonă.

Vorbim de un efort bugetar de aproximativ 12 milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul propriu. Deși o mare parte dintre străzile din acest cartier au rezolvată situația juridică, există și tronsoane care sunt încă proprietate privată, astfel că am direcționat fondurile rămase către străzile cuprinse între Calea Feldioarei și str. Plugarilor, unde deja aveam proiectele realizate.

Până al sfârșitul acestui an vom ajunge la un procent de 85% de străzi iluminate în această parte a cartierului Tractorul”, a spus George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.

Previous Story

Brașov. Scenariul Roșu. O școală gimnazială și o grădiniță închise din cauza coronavirusului

Next Story

Brașov. Șofer RATBV grăbit. Monica: „Alta data știu să plece chiar cu 2 minute mai repede fata de orarul afișat …astăzi in schimb nu a vrut sa aștepte 30 de secunde. Deși a văzut ca o doamna alerga spre autobuz a închis ușile…”