Brașov. Urmează deschiderea Mall-ului. AFI a inaugurat deja proiectul de birouri cu doi chiriași – Siemens și NTT Data

Last Updated on septembrie 12, 2020 FI se pregătește de marea de schidere a Mall-ului din Centrul Civic. Păână atunci, a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Braşov, cu doi chiriași importanți: Siemens Romana şi NTT Data.

Proprietarii magazinelor care au închiriat spații spun că Mall-ul va fi deschis pe 21 sau 28 octombrie, anunță Biz Brașov.  AFI a cheltuit pentru Mall și birouri 148 milioane euro.

Brașov. Urmează deschiderea Mall-ului. AFI a inaugurat deja proiectul de birouri cu doi chiriași – Siemens și NTT Data 1

Pandemia a amânat deschiderea mall-ului AFI, care trebuia inaugurat în luna mai a acestui an.

“AFI Park Braşov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, îşi deschide porţile pentru noii chiriaşi: Siemens Romana şi NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială”, a anunţat vineri grupul, potrivit stirileprotv.ro.

A. Prima clădire de birouri are 12 etaje şi 15.000 mp suprafaţă închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul include clădiri de birouri verzi și sustennabile care au obținut certificarea LEED Gold.

“AFI Park Braşov este un proiect de referinţă, cu o locaţie excelentă în oraş, destinat companiilor din domeniile IT&C şi BPO, precum şi organizaţiilor multinaţionale care vor să le ofere angajaţilor un mediu de lucru şi un stil de viaţă mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens şi NTT Data şi în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriaşilor din AFI Park Braşov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajaţii lor”, a declarat Emma Toma, head of Office Division, AFI Europe Romania.

Siemens este una dintre cele mai importante firme de tehnologie din România. Siemens are în prezent 4 fabrici, 6 centre de cercetare și dezvoltare și centre regionale și peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare de sisteme din lume, cu peste 2.000 de experți în România și Serbia, care oferă proiecte pentru diverse industrii: industria auto, industria bancară, producţie, energie şi utilităţi, sectorul public, retail, transport şi logistică.

Previous Story

Brasov: Întreruperi de curent în Bartolomeu în acest weekend

Next Story

Foto Brașov. Un tren cu lemne CONFISCAT de Garda de Mediu. 39 de vagoane cu lemn ilegal