Brașov. Update. Două eleve infectate cu coronavirus. Una avea simptome de săptămâna trecută însă a anunțat autoritățile abia ieri

Last Updated on septembrie 22, 2020 Două eleve din Brașov au fost depistate pozitiv cu coronavirus. La Unirea, conducerea a decis ca profesorii să nu intre în carantină, dar colegii elevei da.
La Liceul de Arte o clasă a fost închisă după ce o elevă a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

„În cazul îngrijitoarei de la Grădinița nr. 9 s-a dispus carantinarea ei și a altor trei cadre didactice cu care a intrat în contact. Ancheta epidemiologică a arătat că dânsa nu a intrat în contact cu copiii, drept urmare, programul în grădiniță continuă după același scenariu galben stabilit inițial.

Brașov. Update. Două eleve infectate cu coronavirus. Una avea simptome de săptămâna trecută însă a anunțat autoritățile abia ieri 1

La Liceul de Arte Plastice, eleva din clasa a 11-a a prezentat simptome încă de săptămâna trecută, miercuri, însă a anunțat autoritățile abia ieri.

Ancheta epidemiologică a arătat că eleva a intrat în contact cu puțini elevi. Totuși, DSP a dispus intrarea în scenariul roșu a tuturor elevilor din clasa respectivă„, a declarat Valentin Bucur, purtătorul de cuvânt al IȘJ Brașov, potrivit Realitatea Brașov. 

Previous Story

Video Brașov. Depășire de infarct. Mașină la un pas să fie aruncată în TIR

Next Story

Brașov. A murit preotul Ioan Comşulea, de la „Micşunica”