Brasov. George Scripcaru mesaj pe Facebook după ce a pierdut alegerile

Last Updated on septembrie 28, 2020 George Scripcaru a transmis un mesaj pe Facebook în care le mulțumește brașovenilor pentru încrederea acordată timp de 16 ani cât a fost primar.

„Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o timp de 16 ani și pentru că împreună am realizat proiectele care au transformat Brașovul în metropola modernă și performantă de astăzi.

Brasov. George Scripcaru mesaj pe Facebook după ce a pierdut alegerile 1

V-am simțit mereu aproape de mine și de echipa alături de care am lucrat în procesul lung și deseori dificil de transformare a orașului și vă asigur că am făcut tot acest efort cu speranța că Brașovul va deveni cel mai bun loc în care poți să trăiești”, a transmis acesta.

Fostul primar a avut un mesaj de felicitare pentru Allen Coliban.

„Îl felicit pe noul primar și îi doresc să aibă putere de muncă și înțelepciune pentru a duce la buns sfârșit proiectele pe care le-am început”, a mai transmis Scripcaru.

Previous Story

(Foto) Imaginile din Brașov care l-au făcut pe George Scripcaru să piardă în fața lui Allen Coliban. Roberto: „Primul meu gând când am auzit că a ieșit Coliban primar… Am sunat la poliția locală și le-am zis sa își ia liber toți, definitiv!😂”

Next Story

Pacea de la Brașov. Coliban îl iartă de închisoare pe Scripcaru iar PNL va vota cuminte toate proiectele USR din Consiliul Local