(Foto) Brașov. Bătaie pentru o stradă din spatele Mall-ului Coresi. Șoferi de mall vs Şoferi de uzină. Stradă împărţită cu Poliţia

Last Updated on septembrie 11, 2020 Scandal pentru o stradă din spatele Mall-ului Coresi. Șoferi de mall și cei de uzină nu se înțeleg astfel că este nevoie de intervenția Poliției.

Paul Radu Valentin: „Este o situatie pe strada din spatele Mall Coresi: sunt foarte multe tiruri care vin la fabricile de acolo si, in timp ce asteapta sa incarce sau descarce marfa, incurca traficul, mai ales pentru ca iau vizibilitatea celor care ies din parcarea Coresi.

(Foto) Brașov. Bătaie pentru o stradă din spatele Mall-ului Coresi. Șoferi de mall vs Şoferi de uzină. Stradă împărţită cu Poliţia 1

Politia Locala a facut mai multe actiuni in zona, doar ca soferii de tir se schimba mereu, deoarece cursele se iau de pe bursa.

In ultimele zile, au fost discutii intre Politia Locala si reprezentantii firmelor de acolo, pentru a se gasi o solutie. Pentru ca am avut mai multe sesizari din cartier, eu am participat in calitate de reprezentant al oamenilor.

(Foto) Brașov. Bătaie pentru o stradă din spatele Mall-ului Coresi. Șoferi de mall vs Şoferi de uzină. Stradă împărţită cu Poliţia 2

Cei de la Bilka sunt vizati de marea majoritate a acestor tiruri. Acestia au fost foarte promti si deschisi la dialog!
Concluzii:
1. Domnul Valentin Boboia, sef birou rutier la Politia Locala, o sa duca in comisia de circulatie propunerea de a se monta stalpi de plastic pe mijlocul drumului.

(Foto) Brașov. Bătaie pentru o stradă din spatele Mall-ului Coresi. Șoferi de mall vs Şoferi de uzină. Stradă împărţită cu Poliţia 3

2. Bilka o sa monteze niste panouri care semnalizeaza soferilor de tir sa mearga mai incolo pe strada unde s-a gasit un loc sa poata parca.
3. Bilka va introduce in atributiile agentului de paza sarcina de a aborda soferii de tir care opresc neregulamentar. Ii va directiona catre zona unde pot parca”.

Previous Story

De ajutor. Elevii din Brașov nu vor mai plăti 15 lei pentru abonamentele RATBV. Mesaj George Scricparu

Next Story

Medicul Florin Orțan: „Brașovul este un oraș bogat, însă, din păcate, guvernat de o administrație incompetentă”