Brașov. Alte 5 decese în ultimele 3 cauzate de coronavirus. 80 de pacienți vindecați. Situația Epidemiologică din Brașov se prezintă astfel:

Last Updated on septembrie 8, 2020 Continuă decesele la Brașov cauzate de coronavirus. 5 persoane au murit în ultimele 3 zile, 80 s-au vindecat.

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:

Brașov. Alte 5 decese în ultimele 3 cauzate de coronavirus. 80 de pacienți vindecați. Situația Epidemiologică din Brașov se prezintă astfel: 1

■ 3.928 pacienți declarați vindecați (cu 80 în plus față de vineri, 4 septembrie)
■ 361 pacienți internați în spitale (număr nemodificat din 2 septembrie)
■ 485 persoane cu test pozitiv aflate la domicilii, care au consimțit să se izoleze (cu 100 mai multe)

■ 275 persoane aflate în carantină la domiciliu (cu 93 mai puține)
■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată (număr nemodificat)
■ 170 persoane decedate (cu cinci mai multe)

► În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat până în prezent 49.860 teste, se mai arată în comunicatul Prefecturii, fără a mai fi precizat numărul testelor din ultimele 24 de ore.
Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care sunt prelucrate la alte centre din țară.

Images

Previous Story

Bărbat atacat de urs. Sindicatul Europol: „Polițiștii de la IPJ Brașov salvează viața unui bărbat grav rănit. . Fără a sta mult pe gânduri, aceștia au acordat numaidecât primul ajutor bărbatului și au solicitat imediat o ambulanță prin apel la 112 ”

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul e „la roşu”, a început procedura de montare a acoperișului