Video Brașov. Robert Lazar: „În ultimele zile, Tâmpa arată ca o groapă de gunoi. Tâmpa strigă ajutor”. Aude cineva? 

Last Updated on august 14, 2020 Rezervația Naturală, aria protejată Tâmpa a devenit coșul de gunoi al turiștilor. Primăria probabil așteptă cu interes ca peste oraș să cadă o avalanșă de gunoaie pentru ca să ia măsuri.

Kinga Mihaly: „Așa arată Rezervația Naturală, aria protejată (nu știu de cine) Tâmpa, imaginea și mândria Brașovului…☹️”
Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Robert Lazar: „În ultimele zile, Tâmpa arată ca o groapă de gunoi. Și asta din mai multe cauze.
Principala cauză ar fi nesimțirea unora care aleg să-și arunce gunoaiele pe unde apucă. A doua cauză ar fi lipsa unora care să dea amenzi. A treia ar fi unele lipsuri în gestionarea eficientă a Tâmpei.

Jandarmi montani în civil există? Voluntari?
Tâmpa strigă ajutor”.
Vezi aici Video:

Nelu Corbu: „Stiu ca mandria de a fi brasovean este una intemeiata avand motive destule sa fim mandrii de orasul asta, dar… cand vezi ca tocmai punctele de interes care alimenteaza aceasta mandrie locala sunt batjocorite de turisti si uitate de autoritati parca nu e totul OK, parca nu e asa cum ne-am dori.
Si repet, vina este a turistilor needucati dar si a lipsei de administrare corespunzatoare din partea autoritatilor, comentariile de la postarea originala identifica si problema din curtea autoritatii”.

Previous Story

Brașovul, lider în România la tăierile ilegale de lemn! Cele mai multe dosare penale din țară!

Next Story

6 zone din Brașov, depozite ilegale de deșeuri, care pun în pericol sănătatea brașovenilor