O brașoveancă și-a recuperat pensia pe care și-o pierduse la scurt timp după ce și-a retras banii din bancomat!

Last Updated on august 13, 2020 O pensionară din Brașov și-a recuperat banii retrași de la bancomat pe care-i pierduse fără să-și dea seama.

Politia Locala Brasov: „O brașoveancă și-a recuperat pensia pe care și-o pierduse la scurt timp după ce și-a retras banii din bancomat!

O brașoveancă și-a recuperat pensia pe care și-o pierduse la scurt timp după ce și-a retras banii din bancomat! 1

Întreaga sumă a fost adusă la dispecerat de o femeie, care găsise pe caldarâm, în Centrul Istoric, un portmoneu cu bani, fără niciun alt document care să ateste identitatea posesorului.

Polițiștii locali au avut la îndemână doar un extras de cont bancar, cu ajutorul căruia a și dat de pensionară. La înmânarea banilor, ea a recunoscut că și-a dat seama că îi lipsesc banii, moment în care a intrat în panică.

“Deși este foarte cald afară, pur și simplu am înghețat, pentru că sunt sigurii bani pe care îi am. Toată pensia!”, a spus păgubita. Brașoveanca a ținut să mulțumească atât doamnei care a predat banii, dar și polițiștilor locali care au găsit în foarte scurt timp modalitatea pentru a identifica-o”.

Previous Story

Accident Brașov. Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa strada! „Răni grave la cap, parbrizul era înfundat tare, a fost aruncata cam 6 metri”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Ieri am înțeles că nu mă bat cu Scripcaru. Mă bat cu frica pe care a băgat-o în oameni administrația lui. Voluntarii care strâng semnături pentru candidatura mea sunt filmați, monitorizați de către autoritățile aflate, nu-i așa, în slujba boierului local Scripcaru, nu a cetățeanului plătitor de taxe. Deși am avut o …”