Accident Brașov. Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa strada! „Răni grave la cap, parbrizul era înfundat tare, a fost aruncata cam 6 metri”

Last Updated on august 13, 2020 O tânără în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism pe bdl Saturn din municipiul Brașov, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 73 de ani, care era angajată în traversarea străzii.

Victima a fost transportată la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul, anunță polițiștii potrivit realitateadebrasov.net.

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Silviu I. a postat fotografii cu mesajul: „Accident Lidl Micsunica bld Saturn”
Accident Brașov. Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa strada! „Răni grave la cap, parbrizul era înfundat tare, a fost aruncata cam 6 metri” 1

Accident Brașov. Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa strada! „Răni grave la cap, parbrizul era înfundat tare, a fost aruncata cam 6 metri” 2

Toni B.: Se pare ca era o femeie de 62 de ani. Răni grave la cap, parbrizul era înfundat tare, a fost aruncata cam 6 metri, a fost ajutata de trecatori pana a venit Smurd-ul, si parea constienta. Soferita cu numere de BT era in stare de soc. Totusi, daca a “tasnit”, cum de n-a vazut-o la timp, ea fiind pe banda 2?!

Previous Story

Lupta anti-clanuri se reactivează. Ministrul Justiției și Gabriel Andronache (PNL Brașov) au depus la Camera Deputaţilor un proiect de modificare a Legii 51/1991 privind siguranţa naţională a României

Next Story

O brașoveancă și-a recuperat pensia pe care și-o pierduse la scurt timp după ce și-a retras banii din bancomat!