(Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele”

Last Updated on august 26, 2020 Muntele Tâmpa plin de gunoaie, prin cartiere plin de gunoaie, pe lângă calea ferată plin de gunoaie. Așa arată un oraș abandonat de o conducere plictisită.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Annelise L Floroian a scris: „O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele ce nu le convin de luat acasă!

(Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 1 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 2 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 3 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 4 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 5 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 6 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 7 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 8 (Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele” 9

Nu ia nimeni atitudine, nu semnalează (măcar locatarii din zona), de autorități ce sa mai zicem, fata de acest aspect. Zona e o infecție!”

Previous Story

Video Brașov. Război total. Allen Coliban, despre George Scripcaru: „Am ales un găgan ca să-și bată joc de Piața noastră a trocarilor”

Next Story

Allen Coliban: „Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Arogant, ne spune că știe el mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult”