Allen Coliban: „Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Arogant, ne spune că știe el mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult”

Last Updated on august 27, 2020 George Scripcaru l-a înfuriat pe Allen Coliban cu ultimul poster electoral în care spune că „Ai încredere că pot mai mult și știu mai bine”. Scripcaru poate știe dar nu face. De exemplu Scripcaru știe că Brașovul are nevoie de Aeroport dar nu a făcut nimic, nu a dat un leu timp de 16 ani. Scripcaru știe că este nevoie e un spital în Brașov dar nu a făcut nimic, după atâția ani de mandat a prezentat niște poze cu spitalul.

Allen Coliban: „Peste două zile începe oficial lupta pentru a vă convinge că eu și candidații Alianței USR-PLUS suntem cea mai bună alegere pentru viitorul orașului nostru.

Allen Coliban: „Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Arogant, ne spune că știe el mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult” 1

În ultima lună am avut peste 12 ieșiri în piața publică pentru a vă vorbi despre proiectele noastre. Am “bătut” pumnul, am “bătut” cotul, ne-am salutat pe sub mască și am dezbătut cu sute de cetățeni, am împărțit mii de pliante și am făcut zeci de kilometri prin oraș la pas. Voi continua aceste întâlniri și în campania electorală și sper să vă întâlnesc pe cât mai mulți dintre voi. Peste două zile începe lupta pentru viitorul orașului nostru!

George Scripcaru este în prelungirile mandatului (i s-a încheiat în mod normal în luna Iulie) și ne “vinde” tot felul de proiecte care mai fantasmagorice, care mai proaste, care mai superficiale, poate-poate își va convinge susținătorii că mai merită votat. Spune că vrea să facă lucruri pentru brașoveni, când în realitate încearcă să-și protejeze scaunul, să-și mențină puterea și să-și alimenteze locotenenții cu posturi sau contracte bine plătite. Arogant, ne spune că știe el mai bine!

Allen Coliban: „Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Arogant, ne spune că știe el mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult” 2 Allen Coliban: „Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Arogant, ne spune că știe el mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult” 3

Nu, domnule Scripcaru, nu știți mai bine! Ați avut timp 16 ani să arătați ce știți. Mulțumim, dar Brașovul merită mai mult.

 

Eu sunt singurul candidat care îl poate învinge. Am cele mai mari șanse pentru că o spune analiza datelor. Se simte un vânt al schimbării. Un vânt al progresului. Eu mă bazez pe donațiile voastre și pe susținerea voastră. El? Pe grupuri de interese puternice, pe presiuni și pe acțiuni cu iz mafiot, cum am văzut zilele trecute.

Energia pe care mi-o oferiți în fiecare zi este esențială în această luptă inegală. Vă mulțumesc pentru asta și vă îndemn să continuați să duceți mesajul nostru mai departe către prieteni, rude, colegi de muncă. Este important ca un număr cât mai mare de brașoveni să afle de campania noastră, să afle de mine și de colegii din echipa mea. Este important să afle că există într-un final, după atâția ani, o alternativă curată, nouă, implicată, susținută de voi, cetățenii Brașovului!

Aceasta va fi o luptă grea. Oamenii care au fost la butoane până în acum nu vor renunța ușor la funcțiile, sinecurile, banii, contractele pe care le controlează. Vă garantez în schimb că nici noi nu vom renunța. Și suntem mulți. Voi sunteți mulți!

Ne vom lupta pentru fiecare vot, pentru a face din Brașov orașul pe care ni-l dorim cu adevărat cu toții. Un oraș modern, curat, cu parcuri și piste de biciclete. Cu infrastructură modernă, cu parcări de cartier, cu o viață culturală efervescentă. Un oraș în care să ne creștem copiii cu mândrie!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți,

Allen Coliban,
Primarul Vostru”.

Previous Story

(Foto) Brașovul abandonat. „Zona e o infecție! O priveliște greu de văzut și înțeles în Brașov, de-a lungul caii ferate ce mărginește orașul. Vin cu căruțele, caii pasc pe spațiul verde priponiti de salcâmi, ocupanții căruței scormonesc în tomberoanele de gunoi, împrăștie peste tot gunoaiele”

Next Story

S-a lansat licitația pentru o bucățică de 5,1km din autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov. Cătălin Drulă: „O grabă electorală (ultima dată a făcut-o Ponta) care poate afecta toată dezvoltarea proiectului mare A3 Ploiești-Brașov. Detaliat”: