Electoral. Cu bilet RATBV de Braşov, până la Tărlungeni. Dumitru: „A simțit când îi mângâia vântul pnl George Scripcaru că în Cartierul Izvor – Tărlungeni stau mulți care au buletin de Brașov și a zis că ar fi cazul să își securizeze niște voturi. Și te duce până în Livada Poștei nu te lasă la marginea orașului ca în cazul traseelor metropolitane”

Last Updated on august 17, 2020 O măsură electorală este implementată de RATBV. Poți circula cu biletul  RATBV din Livada Poștei până în cartierul Izvor din Tărlungeni.

Operatorul de transport RATBV va modifica actualul traseu al liniei 34B, aceasta urmând să circule pe traseul Livada Poştei – cartierul Izvor din Tărlungeni. Actualul traseu al liniei 34 B, respectiv Triaj – Zizinului – Hidro A, ar urma să fie operat de linia 54, în conformitate cu graficul de circulaţie afişat pe site-ul RATBV, care este valabil începând cu data de 18 august, anunță bzb.ro.

Electoral. Cu bilet RATBV de Braşov, până la Tărlungeni. Dumitru: „A simțit când îi mângâia vântul pnl George Scripcaru că în Cartierul Izvor - Tărlungeni stau mulți care au buletin de Brașov și a zis că ar fi cazul să își securizeze niște voturi. Și te duce până în Livada Poștei nu te lasă la marginea orașului ca în cazul traseelor metropolitane” 1

Noua linie spre cartierul Izvor ar urma să devină operaţională tot din 18 august, în conformitate cu informaţiile existente la această oră, iar pe aceasta vor fi valabile călătoriile normale, cu preţ de 2,5 lei, dar şi abonamentele „de oraş” nefiind introdusă o taxare specială ca pe liniile metropolitane.

Dumitru P.: „Ce înseamnă să fii în campanie electorală: din 18 august 2020 RATBV va circula până la Târlungeni.

Mai exact doar până în Cartierul Izvor – Tărlungeni, linia 34B, prețul biletelor și abonamentelor fiind ca pentru toate celelalte linii de transport din municipiul Brașov.

A simțit când îi mângâia vântul pnl George Scripcaru că în Cartierul Izvor – Tărlungeni stau mulți care au buletin de Brașov și a zis că ar fi cazul să își securizeze niște voturi.

Și te duce până în Livada Poștei nu te lasă la marginea orașului ca în cazul traseelor metropolitane”.

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Le recomand celor de la FDGR ca la Primăria Mun. Brașov să-l susțină pe Allen Coliban, dacă într-adevăr își doresc schimbarea pe care o propovăduiesc. Dacă își doresc progresul și nu stagnarea”

Next Story

Brașov. Flavia Dobrescu: „Mergeți, votați! …până nu ni se construiește un mall pe Tâmpa sau ne mansardează Cetatea să facă delfinariu”