Brașov. Turiștii care au aruncat gunoaie pe Tâmpa, amendați de jandarmii montani. „Nu avem pretenția că putem rezolva această problemă”

Last Updated on august 24, 2020 După ce pe Facebook au apărut poze cu gunoiul lăsat de turiști pe Tâmpa, Jandarmeria Montanbă Brașov și-a adus aminte că le poate da amenzi celor care aruncă gunoiul la întâmplare.

Jandarmeria Brașov:⚠️ Sancțiuni în valoare de 6️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ lei, pentru aruncarea gunoaielor pe Muntele Tâmpa

Brașov. Turiștii care au aruncat gunoaie pe Tâmpa, amendați de jandarmii montani. „Nu avem pretenția că putem rezolva această problemă” 1

📸 Pozele surprind câteva momente din activitatea de prevenire, pe care am desfășurat-o astăzi, pe cărările de pe Tâmpa, pentru a preîntâmpina #aruncarea_gunoaielor în natură și pentru a verifica respectarea măsurilor de distanțare, impuse de lege. Campania noastră a început în această săptămână și va continua, cu siguranță!

👮‍♂️ Colegii noștri de la Postul de Jandarmi Montan #Postăvarul au împărțit și pliante, dar și sancțiuni, acolo unde a fost cazul.

🚮 Această campanie o desfășurăm în urma sesizărilor primite de la câțiva brașoveni cu spirit civic.

🚯 Nu avem pretenția că putem rezolva această problemă, dar cel puțin încercăm să ne implicăm și să #conștientizăm cetățenii că natura aceasta frumoasă, care ne înconjoară orașul, trebuie protejată, pentru ca să ne putem bucura de ea!”

Previous Story

Locomotiva unui tren a luat foc între Predeal și Brașov. Traficul feroviar este oprit

Next Story

Brașov. DEFINITIV. Aristotel Căncescu și Dorel Toma nu pot candida la alegerile din 2020