Brașov. După 16 ani de inundații, primarul Scripcaru le-a impus celor responsabili să caute soluții urgente! Gabi Buhus: „Ajungi în Brașov și pur și simplu simți că plutești”

Last Updated on august 26, 2020 După 16 ani ca primar al Brașovului, George Scripcaru s-a trezit și a declarat solemn că nu mai vrea inundații. A transmis un mesaj Companiei Apa și gata. La următoarea inundație va mai transmite un mesaj.

„Am convocat la Primărie reprezentanții Companiei Apa, care, din punctul meu de vedere, sunt responsabili de sistemul de canalizare de pe raza municipiului Brașov și SGA, care are rol de reglementare și are atribuții în acest sens, și le-am cerut să-și facă treaba, să identifice care sunt cauzele, problemele și soluțiile. Eu cred că nu putem să facem să nu se vadă aceste lucruri, și că această entitate numită Compania Apa, care are un rol foarte important în ceea ce înseamnă administrarea rețelei de canalizare a municipiului, să nu prezinte și soluții, și să nu-și facă treaba.
Brașov. După 16 ani de inundații, primarul Scripcaru le-a impus celor responsabili să caute soluții urgente! Gabi Buhus: „Ajungi în Brașov și pur și simplu simți că plutești” 1
(Gabi Buhus: ⚓️ Ajungi în Brașov și pur și simplu simți că plutești…)

Acest lucru nu poate fi tolerat și le-am adresat o solicitare foarte fermă, și lor, și celor de la SGA, să facă ce au de făcut, pentru că sunt specialiști în domeniu, au atribuții în acest sens și sunt și plătiți pentru asta.

Noi plătim bani Companiei Apa și în schimbul acestor bani, ca și prestație, ei trebuie să rezolve lucrurile. Sper să identifice soluția acestei probleme în următoarea perioadă. Altfel cred că la nivelul entităților care gestionează această companie ar trebui să se discute alte decizii“, a declarat primarul George Scripcaru, citat de  Realitatea Brașov.

Previous Story

Brașov. 146 de decese cauzate de coronavirus. 3.587 de brașoveni s-au vindecat

Next Story

Video Brașov. Actrița Ada Galeș, concediată de către marioneta pusă de George Scripcaru, îl susține pe Allen Coliban. „Mama m-a învăţat să ridic capul şi să vorbesc. Şi m-a învăţat să nu îmi fie frică”