Brașov. Allen Coliban: „Omi, bunica mea, are 90 de ani. A prins Regele, Mareșalul, intrarea rușilor în țară și transformarea Brașovului în orașul Stalin, a prins foametea, frica și revolta muncitorilor de la Steagu Roșu din 1987, apoi Revoluția și tranziția. Ce vrei tu pentru Brașov?, am întrebat-o pe bunica mea”

Last Updated on august 10, 2020 Allen Coliban, candidat la primărie din partea Alianței USR-Plus, „promite că o va angaja” pe bunica sa Consilier pe Probleme de Optimism 🙂

Allen Coliban: „Omi, bunica mea, are 90 de ani. A prins Regele, Mareșalul, intrarea rușilor în țară și transformarea Brașovului în orașul Stalin, a prins foametea, frica și revolta muncitorilor de la Steagu Roșu din 1987, apoi Revoluția și tranziția.

Brașov. Allen Coliban: „Omi, bunica mea, are 90 de ani. A prins Regele, Mareșalul, intrarea rușilor în țară și transformarea Brașovului în orașul Stalin, a prins foametea, frica și revolta muncitorilor de la Steagu Roșu din 1987, apoi Revoluția și tranziția. Ce vrei tu pentru Brașov?, am întrebat-o pe bunica mea” 1

La cei 90 de ani ai ei, Omi nu și-a pierdut niciodată optimismul. Întotdeauna e loc de mai bine, îmi spune.
Ce vrei tu pentru Brașov?, am întrebat-o pe bunica mea.

Să fie orașul în care tu și copiii tăi să puteți trăi frumos.
Omi a venit să mă ajute să strâng semnături pentru candidatura mea.

Știe că sunt viitorul primar al Brașovului și speră să primească un post în administrație.
I-am promis că o ung Consilier pe Probleme de Optimism 🙂.

Tu ce îți dorești de la Brașov?

Ajută-mă să strâng semnăturile necesare până miercuri, printează o listă, semnează împreună cu familia ta și adu-ne lista la corturi zilnic între 18:00-20:00 >>> https://colibanprimar.ro/semneaza/”

Previous Story

Brașov. Fetiță de un an și 7 luni salvată de la moarte de un jandarm după ce s-a înecat cu un covrig

Next Story

Boroda George: „Unde ne lăsăm bicicletele, în Brașov? În acest moment, nicăieri pe spațiul public. Asta pentru că, deși administrația Scripcaru se laudă cu zeci de kilometri de piste de biciclete pe hârtie, în Brașov nu există în prezent niciun garaj și nicio parcare pentru biciclete”.