Adrian Veștea: „Locuitorii din Făgăraș și Victoria vor ieși mai repede la pensie. La propunerea mea adresată parlamentarilor PNL concretizată în amendament al domnilor Gabriel Andronache si Paul Victor Dobre, luni, Parlamentul României a adoptat o modificare la LEGEA PENSIILOR”

Last Updated on august 26, 2020 Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, anunță că ia convins pe parlamentari să voteze un amendament prin care locuitorii din Victoria și Făgăraș să iasă mai repede la pensie, din cauza poluării cu amoniac din zonă.

Adrian Veștea: „La propunerea mea adresată parlamentarilor PNL concretizată în amendament al domnilor Gabriel Andronache si Paul Victor Dobre, luni, Parlamentul României a adoptat o modificare la LEGEA PENSIILOR prin care locuitorii localităților VICTORIA și FĂGĂRAȘ vor ieși la pensie cu 2 ani mai repede din cauza poluării cu amoniac generată de platformele industriale care au funcționat sau funcționează în zonă.

Adrian Veștea: „Locuitorii din Făgăraș și Victoria vor ieși mai repede la pensie. La propunerea mea adresată parlamentarilor PNL concretizată în amendament al domnilor Gabriel Andronache si Paul Victor Dobre, luni, Parlamentul României a adoptat o modificare la LEGEA PENSIILOR” 1
(Foto brasovmetropolitan.ro)

De aceeași prevedere vor beneficia și locuitorii localităților situate într-o rază de 8 km în jurul celor două localități, respectiv comunele Beclean (5km de Făgăraș), Mândra (5 km de Făgăraș) și Ucea (7 Km de Victoria).

Dacă sănătatea nu mai poate fi redată cetățenilor din localitățile amintite, supuși zeci de ani agenților poluanți descriși de lege, măcar acest gest făcut de legiuitor la solicitarea mea poate să le ofere mai mulți ani de bucurie alături de nepoți!”

Previous Story

Video Brașov. Actrița Ada Galeș, concediată de către marioneta pusă de George Scripcaru, îl susține pe Allen Coliban. „Mama m-a învăţat să ridic capul şi să vorbesc. Şi m-a învăţat să nu îmi fie frică”

Next Story

Medicul Dan Grigorescu explică greșeala făcută de PNL și PSD cu clasificarea spitalului Brașov ca unul regional. Pericolul pentru ca un Nou Spital să NU FIE CONSTRUIT la Brașov îl reprezintă tocmai această condiționare pentru că”: