Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc lângă Gară. Eduard: „Hai, ca autobuz cu autobuz se innoieste si parcul auto la Codreanu”

Last Updated on iulie 18, 2020 Un autobuz Codreanu a luat foc vineri în trafic, aproape de Gară. Compania este cunoscută pentru autobuzele foarte vechi puse în circulație, spre disperarea călătorilor care vor condiții mai bune.

Potrivit ISU Brașov, cele zece persoane aflate în mijlocul de transport în comun s-au autoevacuat la timp, astfel că nu au existat victime. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD.
Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc lângă Gară. Eduard: „Hai, ca autobuz cu autobuz se innoieste si parcul auto la Codreanu” 1

Câteva bagaje apartinând călatorilor, rămase în autobuz, au fost scoase de către pompieri. Incendiul s-a manifestat în zona compartimentului motor, anunță Realitatea Brașov. 

Eduard G.: „Another one bites the dust. Hai, ca autobuz cu autobuz se innoieste si parcul auto la Codreanu”
Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc lângă Gară. Eduard: „Hai, ca autobuz cu autobuz se innoieste si parcul auto la Codreanu” 2

David Sorin: Dimineata mai era unul oprit in mijlocul drumului la spitalul Tractorul.
Ovidiu B.: Nu il schimba cu unul nou. Ia 3 epave si din 3 face alt autobuz

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.

Previous Story

Soția primarului din Codlea, infectată cu coronavirus. Cîmpeanu Mihai: „Urmează o perioadă dificilă pentru familia noastră, însă avem convingerea că vom depăși cu bine această situație”

Next Story

Foto/Video Brașov. Avion la Mall-ul Coresi. Mihai Grapă: „Peste câteva ore brașovenii se vor putea bucura de monumentul aviatic amplasat pe Aleea Aviatorilor din cartierul Coresi”