Soția primarului din Codlea, infectată cu coronavirus. Cîmpeanu Mihai: „Urmează o perioadă dificilă pentru familia noastră, însă avem convingerea că vom depăși cu bine această situație”

Last Updated on iulie 18, 2020 Primarul din Codlea a anunțat că intră în izolare 14 zile după ce soția sa a fost confirmată cu coronavirus.

Cîmpeanu Mihai: „Dragi codleni,
Așa cum v-am obișnuit cu un mod transparent de comunicare, doresc să vă informez că începând de astăzi am intrat în autoizolare după ce soția mea a fost confirmată pozitiv la testul Sars Cov 2.

Soția primarului din Codlea, infectată cu coronavirus. Cîmpeanu Mihai: „Urmează o perioadă dificilă pentru familia noastră, însă avem convingerea că vom depăși cu bine această situație” 1

În ceea ce mă privește, rezultatul testului este negativ.
Soția primarului din Codlea, infectată cu coronavirus. Cîmpeanu Mihai: „Urmează o perioadă dificilă pentru familia noastră, însă avem convingerea că vom depăși cu bine această situație” 2

Urmează o perioadă dificilă pentru familia noastră, însă avem convingerea că vom depăși cu bine această situație.

În următoarele 14 zile mă voi afla la domiciliu, în permanentă legătură cu DSP și cadrele medicale.
Chiar dacă mă aflu în imposibilitatea de a merge în această perioadă la locul de muncă, voi fi în permanentă legătură cu toate compartimentele din Primăria Codlea, astfel încât activitatea aparatului administrativ să nu aibă de suferit.

De asemenea, vă rog aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi respectând recomandările specialiștilor.
Să ne vedem cu bine!”

Previous Story

Brașov. Alte 45 de infectări cu coronavirus. 799 la nivel național, un nou record. 823 de pacienți infectați au fost externați la cerere

Next Story

Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc lângă Gară. Eduard: „Hai, ca autobuz cu autobuz se innoieste si parcul auto la Codreanu”