(Video) Accident Brașov. Un tânăr a murit pe loc după ce a ajuns cu bolidul decapotabil sub roțile unei dube

Last Updated on iulie 20, 2020 Un tânăr din Făgăraș a murit pe loc după ce a intrat cu bolidul decapotabil într-un microbuz în care se aflau 7 persoane. Accidentul a avut loc între Brașov și Sibiu.

Într-o curbă, bărbatul nu a mai putut stăpâni bolidul, care s-a răsturnat şi a ajuns pe contrasens, sub roţile unui microbuz de călători. Probabil că, în ecuaţie a contat şi faptul că asfaltul era ud, după o ploaie torenţială, anunță Stirile Pro Tv. 
(Video) Accident Brașov. Un tânăr a murit pe loc după ce a ajuns cu bolidul decapotabil sub roțile unei dube 1
(Foto Ora de Sibiu)

Șofer: “A intrat cu viteză în curbă şi s-a dat peste cap. Maşina venea dinspre Braşov, a sărit peste aia şi duba asta venea dinspre Sibiu şi l-a luat, l-a dat peste.”

Microbuzul care venea din sensul opus s-a trezit dintr-o dată față în faţă cu bolidul, care efectiv a zburat peste parapeţii din beton şi nu a mai putut evita impactul, povestesc martorii.

Șofer: “O fi venit tare din partea asta şi asta s-o suit pe el…nu ştiu ce să zic. Viteză şi puţină ploaia şi asta a fost.

Doar o minune a făcut ca cei şapte oameni, pasageri în microbuzul implicat în accident, să scape doar cu zgârieturi. Patru dintre ei au fost consultaţi de echipajele medicale ajunse la faţa locului, dar au refuzat internarea.

Șofer: “Sunt foarte multe curbe şi trebuie atenţie multă cu depăşirile, cu astea, mai uşor.”

Drumul în zonă este cunoscut ca fiind periculos. Acum doi ani aici au fost montaţi parapeţi de beton care separă sensurile de mers şi împiedică depăşirile riscante. Chiar şi aşa, unii accelerează nebuneşte.
Vezi aici Video.

Șofer: “E periculos drumul ăsta, multe accidente.”

Previous Story

(Video) Brașovul inundat. „Georgică facem si noi ceva pentru Brașov ???

Next Story

Focar Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Din câte știu eu, nu mai sunt locuri la ATI”