Turiști atacați de urs în Bucegi. Turiștii nu au fost echipați cu spray-uri, dar au avut in apropiere o stâncă pe care s-au cățărat cu toții si au făcut gălăgie cu bidoane de apa in care au băgat pietricele

Last Updated on iulie 30, 2020 Salvamont anunță că un alt grup de turiști a fost atacat de urs în Bucegi, al doilea caz într-o săptămână.

Salvamont Busteni: „Al doilea caz in decurs de numai o saptamana in care turistii sunt atacati de ursi pe traseele turistice din Bucegi. Din fericire nu au existat victime in niciunul dintre cazuri, dar se poate intampla oricand o tragedie.

Turiști atacați de urs în Bucegi. Turiștii nu au fost echipați cu spray-uri, dar au avut in apropiere o stâncă pe care s-au cățărat cu toții si au făcut gălăgie cu bidoane de apa in care au băgat pietricele 1

Asadar sfatul nostru este ca fiecare turist sa poarte la indemana un spray impotriva ursilor, sa nu hraneasca animalele salbatice in general, sa nu fuga din fata ursului ci sa se retraga incet din calea lui, facand pe cat posibil galagie.

In cazul din aceasta seara, turistii nu au fost echipati cu spray-uri, dar au avut in apropiere o stanca pe care s-au catarat cu totii si au facut galagie cu bidoane de apa in care au bagat pietricele. O metoda buna care a tinut ursul departe pana am ajuns noi.

Speram ca informatiile sa va fie de folos”.

Previous Story

Brașov. Alt poluator închis. Din motive de faliment

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Se montează sticla de la fațada principală și grinzile de la acoperișul metalic!