PNL Brașov pierde bine la Făgăraș. Primarul Gheorghe Sucaciu și-a anunțat candidatura ca independent. Adrian Veștea va mai fi ales șef al CJ cu înfrângeri la Brașov și Făgăraș? Avantaj mare USR

Last Updated on iulie 30, 2020 Probleme mari pentru PNL Brașov, în special pentru Adrian Veștea. PNL pierde bine în Țara Făgărașului, astăzi Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului, și-a anunțat candidatura ca independent. Cel mai afectat va fi Adrian Veștea care pierde în municipiul Brașov zdrobitor în fața USR (vezi rezultatele alegerilor europarlamentare) iar acum pierde și Țara Făgărașului. Mariana Câju, aliata lui Gheorghe Sucaciu, candidează independent la Consiliul Județean, reprezentând Țara Făgărașului.

Este pentru prima dată când Făgărașul dă semne de răzvrătire, pe bună dreptate, făgărășenii fiind ignorați total de conducerea de la Brașov. Iar dacă Sucaciu va reuși să activeze la potențial maxim Microregiunea Țării Făgărașului, interesele îl vor lega de Sibiu, nu de Brașov.

PNL Brașov pierde bine la Făgăraș. Primarul Gheorghe Sucaciu și-a anunțat candidatura ca independent. Adrian Veștea va mai fi ales șef al CJ cu înfrângeri la Brașov și Făgăraș? Avantaj mare USR 1

Gheorghe Sucaciu: „Am decis să vă cer votul pentru încă un mandat de primar independent al Municipiului Făgăraș, pentru că în urmă cu 4 ani aţi arătat încredere în planul meu de a transforma Ţara Făgăraşului. Aţi ales atunci să începem să construim împreună un trai mai bun pentru toţi cetăţenii.

În calitate de primar, am construit proiecte ample și am făcut echipă cu colegii mei pentru a obţine finanțările necesare din fonduri nerambursabile.

Investim constant în modernizarea Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure”, construim noi grădinițe şi creșe, modernizăm școli, am demarat procedurile necesare modernizării Variantei Ocolitoare, am atras fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere și nu numai, Primăria este mai transparentă şi am înființat Microregiunea Țării Făgărașului.

Multe proiecte se vor concretiza în perioada următoare, o parte dintre ele fiind deja în curs de implementare. Este nevoie de continuitate pentru materializarea speranţelor unui viitor mai bun. Este firesc să existe critici pe parcursul oricărui drum, dar am încrederea că acestea se doresc a fi constructive şi că ele contribuie, la rândul lor, la alcătuirea unei perspective complexe care să ducă la finalizarea cu succes a fiecărui proiect.

Mai presus de orice, am reuşit să construiesc o echipă competentă în cadrul primăriei. Fără acești oameni de încredere, fără eforturile şi priceperea lor nu s-ar fi realizat cele de mai sus. Doar cu un efort comun se poate construi ceva durabil şi eficient pentru comunitatea din care face parte fiecare dintre noi.

Am luat decizia de a vă cere din nou votul în speranţa că împărtăşim aceleaşi obiective: 𝒅𝒐𝒓𝒊𝒏𝒕̧𝒂 𝒅𝒆 𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒊𝒏𝒖𝒂 𝒎𝒐𝒅𝒆𝒓𝒏𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒏𝒇𝒓𝒂𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒖𝒓𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆𝒎𝒂𝒓𝒂𝒕𝒆, 𝒂𝒕𝒓𝒂𝒈𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒆 𝒏𝒐𝒊 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒂 𝒏𝒐𝒊 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒎𝒖𝒏𝒄𝒂̆, 𝒃𝒖𝒏𝒂 𝒇𝒖𝒏𝒄𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒖𝒍 𝒄𝒆𝒕𝒂̆𝒕̧𝒆𝒂𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒔𝒆𝒍𝒐𝒓 𝑴𝒊𝒄𝒓𝒐𝒓𝒆𝒈𝒊𝒖𝒏𝒊𝒊 𝑻̧𝒂̆𝒓𝒊𝒊 𝑭𝒂̆𝒈𝒂̆𝒓𝒂𝒔̦𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒕̧𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̧𝒊𝒆 𝒔̧𝒊 𝒏𝒐𝒊 𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂̆𝒕̧𝒊 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̧𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒔̧𝒄𝒐𝒍𝒂𝒓 𝒔̧𝒊 𝒔̧𝒄𝒐𝒍𝒂𝒓, 𝒊̂𝒏 𝒔𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒔̧𝒊 𝒂𝒑𝒂𝒓𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂 𝒏𝒆𝒄𝒆𝒔𝒂𝒓𝒂̆ 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒂𝒄𝒄𝒆𝒔𝒖𝒍 𝒅𝒆𝒎𝒏 𝒍𝒂 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆.

Rămân un candidat independent! Consider că acest statut este esențial pentru o colaborare eficientă cu toți oamenii competenţi din administrația locală, indiferent de culoarea lor politică. Dezvoltarea Făgărașului ne privește pe fiecare dintre noi și sunt nerăbdător să ducem la bun sfârșit proiectele începute împreună”.

Previous Story

Accident Brașov: Trei persoane rănite după ce o mașină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, în localitatea Timișul de Sus. Traficul în zonă este blocat

Next Story

Brașovul bătut categoric de Sibiu. Medicul Dan Grigorescu: „Rolul lui Ludovic Orban (brașovean la origine) în anul de când e prim-ministru, a fost efectiv unul de oprire/blocare a marilor proiecte, dintre care cel al Noului Spital al Brașovului! Timp în care studiul de fezabilitate al Noului Spital Sibiu se derula fără opreliști, astfel încât azi e deja finalizat!”