Accident Brașov: Trei persoane rănite după ce o mașină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, în localitatea Timișul de Sus. Traficul în zonă este blocat

Trei persoane au fost rănite, în această dimineață, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, în localitatea Timișul de Sus.

„Un bărbat care conducea un autovehicul pe DN 1, dinspre Brașov către Predeal, la km 146 + 875 m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a lovit un parapet (cap de pod).

Accident Brașov: Trei persoane rănite după ce o mașină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, în localitatea Timișul de Sus. Traficul în zonă este blocat 1

O persoană a fost transportată la spital, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportate la o unitate medicală.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, citat de observatornews.ro.

Traficul în zonă este blocat.