Mihaela Scânteie: „6 cazuri ne lipsesc pentru a trece de pragul psihologic de 1000 de cazuri depistate pozitiv zilnic la nivel național. Primăria ne vorbește despre încă 8 autobuze electrice achiziționate cu 2 luni înainte alegerilor, iar Consiliul Județean mai postează o poză din răsărit sau asfințit cu terminalul aeroportului, depinde de ora postării. Totul pare liniștit în județul nostru”

(Last Updated On: July 22, 2020)

Guvernul a anunțat marți aproape 1,000 de cazuri de coronavirus la nivel național iar Brașovul se menține pe locul 3 la numărul de îmbolnăviri. Din păcate autoritățile locale refuză să spună care sunt localitățile afectate de coronavirus în județul Brașov. Este municipiul de vină pentru numărul mare de îmbolnăviri, sunt localitățile mici și sărace din jur? Nu de alta dar dacă municipiul nu este de vină ar trebui încurajați turiștii să vină aici, nu trebuie lăsată această industrie să fie distrusă de secretomanie.

Mihaela Scânteie: „6 cazuri ne lipsesc pentru a trece de pragul psihologic de 1000 de cazuri depistate pozitiv zilnic la nivel național. La nivel local, numărul mare de îmbolnăviri ne menține în top 3 negativ constant de săptămâni bune.

Mihaela Scânteie: „6 cazuri ne lipsesc pentru a trece de pragul psihologic de 1000 de cazuri depistate pozitiv zilnic la nivel național. Primăria ne vorbește despre încă 8 autobuze electrice achiziționate cu 2 luni înainte alegerilor, iar Consiliul Județean mai postează o poză din răsărit sau asfințit cu terminalul aeroportului, depinde de ora postării. Totul pare liniștit în județul nostru” 1

În afara Prefecturii care a intensificat controalele și a mărit numărul de persoane alocate acestora din orice organism care îi este subordonat, nicio instituție nu pare să-și schimbe cumva traiectul electoral zilele acestea.

Primăria ne vorbește despre încă 8 autobuze electrice achiziționate cu 2 luni înainte alegerilor, iar Consiliul Județean mai postează o poză din răsărit sau asfințit cu terminalul aeroportului, depinde de ora postării. Totul pare liniștit în județul nostru, de ce să stricăm noi degajarea ostentativă a administrației brașovene?”