La Brașov pute iar, la Codlea viceprimarul Erwin Albu a obligat un poluator să se închidă temporar. Ar trebui primarul Brașovului, viceprimarii să se implice ca Erwin Albu?

Last Updated on iulie 10, 2020 Scandal ieri în cartierul Avantgarden – Bartolomeu. A mirosit ieri seară rău de tot astfel încât locuitorii au plecat în căutarea sursei poluante. Primarul Brașovului și viceprimarii nu s-au implicat. În schimb, la Codlea, viceprimarul Erwin Albu a obligat o companie să-și suspende activitatea din cauza mirosurilor insuportabile. .

Erwin Albu: „Codleni, va doresc primul weekend fara mirosuri!
In urma demersurilor si semnalelor mele, in timp ce altii din conducerea primariei se fac ca nu miros si nu vad, am gasit deschidere la conducerea firmei Organic Fertilplant SRL, iar aceasta si-a sistat activitatea pana saptamana viitoare, pentru intrarea intr-un proces de verificare a instalatiilor.

Voi fi in continuare pe pozitii”.

Vezi aici Video:

Câteva zeci de locuitori din Avantgarden 3 au ajuns și la poarta companiei JF Furnir, cea identificată că ar emite mirosurile respective. Mircea Paraschiv, șeful Gărzii de Mediu, a declarat pentru Biz Brașov că așteaptă raportul colegilor care au fost prezenți aseară la verificări, dar că „ceva se simțea”.

Acesta a spus că procesul de fabricație autorizat la compania austriacă nu necesită prezența unor substanțe toxice sau chimice care să emane astfel de mirosuri, astfel că va fi analizată și autorizația de mediu pe care au obținut-o cei de la JF Furnir.

Previous Story

Dorian Lungu: „Brașovul este focar de infecții și vai de mama lui, zvonurile de bine îl dau carantinat de câteva săptămâni. Haide să vedem peisajul de ansamblu. Este Brașovul un centru al NEcivilizației? Dacă voi nu vă puneți o întrebare decentă, cum de la Brașov sunt aproape 2000 de cazuri iar la Constanța sunt puțin peste 500, atunci aveți o gravă problemă de logică”

Next Story

Brașov. Un brașovean acuză că a jost înjurat de un șofer de troleibuz, fără mască. Cristi: „Astăzi am decis să fac o reclamație împotriva unui șofer care a condus troleibuzul 8. Motivele: Nerespectarea distanțării fizice de către călători (troleibuzul fiind plin) – șoferul nu a întreprins nicio măsură de verificare a călătorilor din troleibuz care nu purtau mască de protecție. Menționez faptul că …”