Brașov. Un brașovean acuză că a jost înjurat de un șofer de troleibuz, fără mască. Cristi: „Astăzi am decis să fac o reclamație împotriva unui șofer care a condus troleibuzul 8. Motivele: Nerespectarea distanțării fizice de către călători (troleibuzul fiind plin) – șoferul nu a întreprins nicio măsură de verificare a călătorilor din troleibuz care nu purtau mască de protecție. Menționez faptul că …”

Last Updated on iulie 10, 2020 Brașovul are parte de infectări masive în ultimele zile. Mijloacele de transport sunt catalogate ca surse de infectare. Ar trebui primiți în autobuze/troleibuze cei care nu au măști? Legea spune că nu, șoferii nu au nicio problemă să-i lase pe cei fără mască să urce.

Cristi Bajenaru: „Astăzi am decis să fac o reclamație împotriva unui șofer care a condus troleibuzul 8 cu numărul de înmatriculare – BV 00087 în jurul ore 17.00, 09.07.2020.

Brașov. Un brașovean acuză că a jost înjurat de un șofer de troleibuz, fără mască. Cristi: „Astăzi am decis să fac o reclamație împotriva unui șofer care a condus troleibuzul 8. Motivele: Nerespectarea distanțării fizice de către călători (troleibuzul fiind plin) - șoferul nu a întreprins nicio măsură de verificare a călătorilor din troleibuz care nu purtau mască de protecție. Menționez faptul că ...” 1

Reclamația mea apare pe fondul nerespectării stării de alertă ca urmare a contaminării cu virusul sars-cov2. Motivele pentru care doresc sancționarea disciplinară împotriva domnului șofer care a condus troleibuzul 8 sunt următoarele:

Nerespectarea distanțării fizice de către călători (troleibuzul fiind plin) – șoferul nu a întreprins nicio măsură de verificare a călătorilor din troleibuz care nu purtau mască de protecție.

Menționez faptul că angajatul RAT are obligația morală să roage pe cei care nu poartă mască în mijlocul de transport, să coboare din troleibuz pe fondul nerespectării măsurilor de protecție împotriva sars – cov 2.

De asemenea, chiar eu personal am rugat o doamnă să își pună masca pe față iar aceasta mi-a răspuns că nu are, prin urmare am rugat-o să coboare din mijlocul de transport. Am rugat un băiat să își pună masca pe față și a spus că nu are, iar atunci când s-au aprins spiritele în troleibuz împotriva mea pe fondul nerespectării măsurilor împotriva infectării cu virusul sars- cov 2, acesta și-a pus urgent masca pe față);

În acest sens, atrag atenția că șoferul troleibuzului 8, a coborât de la locul de unde șofa, mi-a adresat injurii și jigniri pentru că am dorit ca acesta să ia atitudine împotriva situației constatate. Șoferul, nu a făcut decât să incite o parte din călători împotriva mea, jignindu-mă și făcându-mă troacă de porci. Menționez faptul că șoferul s-a prezentat în interiorul troleibuzului fără masca de protecție.

Nu este normal, ca șoferul troleibuzului 8, să se coalizeze cu alți pasageri împotriva mea, doar pentru că am atras atenția la nerespectarea măsurilor de răspândire a virusului sars-cov 2. De asemenea, acesta avea obligativitatea să verifice periodic dacă pasagerii din troleibuz îndeplinesc toate măsurile de siguranță împotriva virusului sars- cov2.

Am decis, să fac această reclamație, întrucât nu este normal ca tocmai șoferul să fie împotriva mea, în condițiile în care infecția cu coronavirus a crescut alarmant la nivel de Brașov (astăzi înregistrându-se 65 de cazuri, iar la nivel național 614 infectări).

Suntem cu toții responsabili de tot ce se întâmplă! Este în joc viața noastră, a tuturor! 😞😔”

Potrivit Digi 24, În România au fost confirmate, până acum, 30.789 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.834 persoane infectate cu coronavirus.

Previous Story

La Brașov pute iar, la Codlea viceprimarul Erwin Albu a obligat un poluator să se închidă temporar. Ar trebui primarul Brașovului, viceprimarii să se implice ca Erwin Albu?

Next Story

Brașov. Alte 54 de infectări cu coronavirus. 592 la nivel național!