Infectate. Două cadre medicale din Făgăraș, depistate pozitiv cu coronavirus!

Last Updated on iulie 29, 2020 Crește numărul de persoane infectate cu coronavirus și la Făgăraș. Reamintim că recent spitalul din Făgăraș a refuzat să preia bolnavi din Brașov infectați cu coronavirus.

De la începutul acestei luni au fost înregistrate în Țara Făgărașului 17 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, trei din ele în ultima săptămână.

Infectate. Două cadre medicale din Făgăraș, depistate pozitiv cu coronavirus! 1

Din aceste trei cazuri, unul este înregistrat la Substația Făgăraș a Serviciului de Ambulanță Brașov, anunță Făgărașul Tău. Este vorba despre un ambulanțier, care a prezentat simptome, iar în urma testului s-a confirmat faptul că este infectat cu COVID-19.

„S-a făcut anchetă epidemiologică, colega de echipaj a rămas în izolare la domiciliu și urmează ca toți colegii de tură să fie testați“, a declarat, pentru Făgărașul Tău, DAVID ZSIGMOND LEVENTE, manager general la Serviciul de Ambulanța Județean Brașov.

În momentul de față, la Ambulanța Făgăraș sunt 12 echipaje de urgență, formate din asistenți și ambulanțieri, care lucrează în ture. Pe tura de  zi sunt trei echipaje de urgență iar pe cea de noapte două. De asemenea, Substația din Făgăraș are un medic, cu jumătate de normă, precum și două persoane la TESA. Lipsa unui echipaj afectează deja activitatea Ambulanței.

Previous Story

Brașov. Mască obligatorie pe Republicii și în Piața Sfatului? După Argeș, încă un mare județ impune purtarea OBLIGATORIE a măștii și în aer liber

Next Story

Brașov. Revoluție în transport. 7 trasee de tren metropolitan cu plecare din Gara Brașov