(Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului”

Last Updated on iulie 13, 2020 Un autoturism a intrat duminică pe trotuarul de la Meșotă. Din fericire nu era niciun pieton în zonă.

Catalin Ivan: „Accident fără victime în zona Mesotă.
Noroc ca nu erau pietoni în acel moment pe trotuar.

(Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului” 1 (Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului” 2

După cum am observat distrugerea autoturismului, cu rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului.

Circulația pietonilor pe trotuarele din Brașov a devenit o ruleta a vieții și a morții.

Poate autoritățile locale împreună cu Politia din Brașov se vor sesiza si vor aplica masuri reale pentru reducerea riscului de a fi măcar pieton în Brașov, însă sincer eu unul sunt lipsit de încredere în acest sens”.

(Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului” 3 (Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului” 4

Mihai Nanu: „Până acum se făceau mașinile zob în stația RATBV. Și au mutat stația după o logică de retardați mintal. Dar accidente tot se fac, fiindcă nu stația era problema, ci existența prea multor benzi și viteza mare de circulație în numele “fluidizării”.

Așteptăm și măsuri reale de prioritizare a circulației pietonilor și bicicliștilor, nu a automobilelor, dar pana atunci mai e cale lunga.
Descarcerarea continuă!”

Previous Story

Brașov. Unde te poţi testa pentru COVID-19. Ministerul Sănătății a publicat lista instituțiilor medicale

Next Story

Brașov. S-a deschis biserică în Tractorul. Mihai: „De mai bine de 1 an de zile încercăm sa oprim construcția unei biserici in noul cartier Urban (Tractoru) pentru ca e fix intre blocuri si credem ca impactul va fi unul semnificativ: gălăgie, aglomerație, cerșetorie, clopote”