Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. S-a deschis biserică în Tractorul. Mihai: „De mai bine de 1 an de zile încercăm sa oprim construcția unei biserici in noul cartier Urban (Tractoru) pentru ca e fix intre blocuri si credem ca impactul va fi unul semnificativ: gălăgie, aglomerație, cerșetorie, clopote”

Brașov. S-a deschis biserică în Tractorul. Mihai: „De mai bine de 1 an de zile încercăm sa oprim construcția unei biserici in noul cartier Urban (Tractoru) pentru ca e fix intre blocuri si credem ca impactul va fi unul semnificativ: gălăgie, aglomerație, cerșetorie, clopote”

Last Updated on iulie 13, 2020 Într-un cartier fără parc s-a găsit loc pentru o biserică, spre disperarea unor locuitori din zonă care acum sunt nevoiți să conviețuiască cu zgomotul. Biserica a primit aprobare de la George Scripcaru spre bucuria credincioșilor din zonă. Urmează construcția unei biserici mari, acum este doar una de lemn.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Mihai Leonard a scris: „De mai bine de 1 an de zile incercam sa oprim constructia unei biserici in noul cartier Urban (Tractoru) pentru ca e fix intre blocuri si credem ca impactul va fi unul semnificativ: galagie, aglomeratie, cersetorie, clopote, etc.

Brașov. S-a deschis biserică în Tractorul. Mihai: „De mai bine de 1 an de zile încercăm sa oprim construcția unei biserici in noul cartier Urban (Tractoru) pentru ca e fix intre blocuri si credem ca impactul va fi unul semnificativ: gălăgie, aglomerație, cerșetorie, clopote” 1

Am facut demersuri la primarie sa ne spuna daca este oportuna aceasta constructie sau nu, ce reguli pot fi impuse, etc. Am descoperit ca au nevoie de aprobarea vecinilor pt constructie dar pentru ca au avut avocati buni, au gasit o solutie: au dezmembrat un teren de 1 metru latime jur imprejurul bisericii.

Terenul apartine bisericii si e primit donatie. Primaria a promis ca ia in vedere observatiile noastre dar pe 24 Dec (sau ceva de genul) anul trecut le-au dat autorizatia de constructie.

In 4 luni era gata ca au facut prima data una de lemn, temporara. Azi a fost prima slujba, afara, boxe date la maxim. Si au avut si un invitat surpriza, pe domnul primar Scripcaru in persoana. Cum naiba sa fie urmarite interesele locatarilor cand prieteniile sunt la nivelul asta?

Nici un moment nu s-a luat in discutie sa fie un schimb de teren sau alta solutie pentru amplasarea bisericii. Noi am sugerat dar nimic. Acum stim de ce.

Cui nu-i place in Brasov, sa se mute, corect?”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Mașină pătrunsă pe trotuar la Meșotă. „Rotile efectiv smulse din bratele de prindere, șoferul avea viteza de circulat pe autostrada, nu în centrul Brașovului”

Next Story

Brașovul a trecut de 2,000 de persoane infectate cu coronavirus