Brașov. Virginia: Între timp, salvările urla non-stop pe Mihai Viteazu … “Suntem la începutul nebuniei din Italia. Totul arata exact așa. Oamenii sunt inconștienți. Iar noi suntem obosiți deja.” Adina. Medic la Stejaris in Brasov- Spital Covid”

Last Updated on iulie 12, 2020 Există și la Brașov persoane care nu cred că există coronavirus, spre disperarea cadrelor medicale epuizate. Unul dintre acești necredincioși nu s-ar angaja brancardier într-un spital COVID. Sunt necredincioși de la distanță sigură.

Pe Facebook, Virginia Alexandrescu a scris: „ “Suntem la inceputul nebuniei din Italia. Totul arata exact asa. Oamenii sunt inconstienti. Iar noi suntem obositi deja.”
Adina. Medic la Stejaris in Brasov- Spital Covid

Brașov. Virginia: Între timp, salvările urla non-stop pe Mihai Viteazu ... "Suntem la începutul nebuniei din Italia. Totul arata exact așa. Oamenii sunt inconștienți. Iar noi suntem obosiți deja." Adina. Medic la Stejaris in Brasov- Spital Covid” 1

Astazi sotia unui pacient de la infectioase imi spune ca pe sotul ei nu il vede niciun medic. Azi nu au.

Intre timp, salvarile urla non-stop pe Mihai Viteazu

Va intrebati cum lucreaza Adina? Pentru un week-end liber lucreaza 36 ore cu 18 liber.
Este extenuant! O vad pe Adina de trei ori pe saptamana si cred ca ar vrea sa doarma si cand merge pe strada.

In timpul asta tu stai in fotoliu si te plangi de orice. De guvern, de termometre, de masti, de Bill Gates si de ciorba lu soacra-ta!

Ma intreb: Oare macar putina rusine fata de medicii pe mana carora este posibil sa ajungi, nu ai?
Voi va intrebati vreodata ca va fi posibil sa trebuiasca sa ii priviti in ochi? Sa ajungeti sa va doriti sa va salveze de un microb in care nu credeti? Nu credeti? De ce nu va infiltrati un conspirationist ca brancardier, infirmier. Unul care sa lucreze efectiv. Nu ascultati toti papagalii care vorbesc de pe marginea patului…din pacate unii chiar medici sau asistente dar care nu s-ar detasa niciodata de bunavoie intr’un spital covid. Va spun, este posibil!
Oare nu va veti musca mainile stiind ca puteati sa va protejati parintii? Nu veti suferi langa omul drag bolnav, stiind ca puteati sa il protejati protejandu-va pe voi?
Nu va doresc sa ajungeti acolo bolnavi pe pat de spital sau mai rau chiar, intubat, desi multi chiar meritati. Doresc sa va dea Dumnezeu minte tuturor. Doresc sa va pese de ceilalti… de familie, de parinti de copii… Doresc sa va doriti cu adevarat ca viata sa mearga inainte si sa revenim la normalitate.
Nu putem decat impreuna! #PurtatiMasca #fitiRESPONSABILI

Cum vad eu lucrurile in raport cu tine om liber sa faci ce te taie capul?
Masca ta nu imi arata ca te protejezi pe tine ci ca ma respecti si ma protejezi pe mine.
Nu o faci, imi pare rau ca ne-am cunoscut!
Poti sa iti dai delete singur/a din viata mea! Eu, categoric o voi face daca nu am facut-o deja!

PS. Ma costa 80 lei pe zi sa ma protejez de cei ca tine, omule “liber” sa faci ce vrei! Atata costa o masca cu grad ridicat de protectie. E corect? Planeta e si a mea si a ta. Nu mi-e frica de virus. Mi-e frica de voi cei care ati decis ca parintii vostri e mai bine sa moara sau vecinu de la 3 sau tatal coafezei sau mama mea…sau poate chiar eu.
12% este procentul de mortalitate in Suedia…la noi va fi dublu! NU AVEM SISTEM SANITAR comparabil cu ei !!! Un numar mare de imbolnaviri ne va duce in colaps!!!

#protejeazama si daca vrei …TE si ROG!”

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Nu, nu merge logica “n-are cum să aibă județul Constanța sub jumătate din numărul de infectați Covid decât Brașovul, că io-te ce aglomerație e la mare!” Luăm exemplul Italiei. Catastrofa nu s-a produs în capitală, în Roma, o metropolă cu peste 4,4 milioane de locuitori, ci în nord. Acolo…”

Next Story

Brașov. Femeie luată cu ambulanța de pe terasă după ce a tușit către poliţiştii locali şi le-a spus că este infectată cu COVID