Brașov. Două adolescente dispărute, una a fost găsită

Last Updated on iulie 30, 2020 Două adolescente din Brașov au fost date dispărute miercuri, una fiind găsită după câteva ore de căutări.

În cazul primeia, în vârstă de 14 ani (foto), oamenii legii au fost sesizaţi miercuri de către părinţii fetei, care au declarat că a plecat în noaptea de marţi spre miercuri, în intervalul orar 0.30 – 2.30, de la domiciliul din Braşov şi nu a mai revenit.

Brașov. Două adolescente dispărute, una a fost găsită 1

Minora are 1,65 m, 52 kg, constituţie atletică, păr şaten închis, lung, desfăcut şi ochii căprui. Are asupra sa o geantă de voiaj dreptunghiulară, de culoare maro cu verde închis, în care are mai multe obiecte de îmbrăcăminte.

Nu are asupra sa telefon mobil şi nici actul de identitate. „Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la minorele în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, au spus poliţiştii braşoveni.

Despre cea de-a doua fată dispărută, din Braşov, în vârstă de 16 ani, dispariţia a fost anunţată de sora ei, care le-a spus poliţiştilor că a plecat de acasă în noaptea de 18 spre 19 iulie. Miercuri, în urma mediatizării, minora s-a prezentat la sediul Secţiei 5 Poliţie Braşov, constatându-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Previous Story

Brașov. Decizie. Mască Obligatorie pe Republicii și în Piața Sfatului! „Art.3 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe toate arterele pietonale intens frecventate, precum și în alte zone aglomerate”

Next Story

Brașov. Alt poluator închis. Din motive de faliment