Valul doi la Brașov?! Medicul Virgil Musta: „Numarul de cazuri a crescut chiar alarmant la Brașov…numărul de cazuri este mai mare decât in perioada acuta a pandemiei”

Last Updated on iunie 28, 2020 Sâmbătă au fost anunțate alte 44 de cazuri de infectare cu coronavirus. Medicul Virgil Musta spune că Brașovul este lovit deja de valul doi de coronavirus.

“Asistam deja la un val doi in anumite zone ale tarii. Daca ne uitam la Brașov, numărul de cazuri este mai mare decât in perioada acuta a pandemiei. Noi (judetul Timis- n.red.), din fericire, stam bine, avem un numar foarte mic de cazuri, dar daca nu vom fi precauti si nu vom intelege ca trebuie sa respectam regulile, sigur vom avea si un al doilea val.

Valul doi la Brașov?! Medicul Virgil Musta: „Numarul de cazuri a crescut chiar alarmant la Brașov...numărul de cazuri este mai mare decât in perioada acuta a pandemiei” 1

Acesta poate aparea in lunile de toamna, poate iarna. Sper ca acesta sa poata fi tinut sub control cum a fost tinut si in timpul primului val de pandemie”, a afirmat medicul Virgil Musta pentru Express de Banat, preluat de ziare.com. 

„Sunt zone in tara in care numarul de cazuri a crescut chiar alarmant, cum este Brasovul, Bucurestiul, unde riscul de sufocare a sistemului de sanatate este deja prezent. Asta din cauza ca oamenii nu inteleg ca exista virus, ca exista transmitere, ca trebuie sa respectam regulile si ca daca nu le respectam riscam sa ne relaxam cu reguli mai stricte”, a mai spus medicul Virgil Musta, purtatorul de cuvant al Spitalului “Victor Babes” din Timisoara.

Previous Story

Brașov. Mall-ul AFI, noul termen pentru marea deschidere

Next Story

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Vorbeam ieri la spital, fiind de gardă, cu un pacient tânăr, cadru militar nu are comorbidități și cu toate astea a făcut o formă medie-severă de pneumonie COVID. El a spus că ar fi interesant ca toți care neagă existența bolii și a pacienților să vină ca să îl vadă cât de greu respiră, cât se luptă”