Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Vorbeam ieri la spital, fiind de gardă, cu un pacient tânăr, cadru militar nu are comorbidități și cu toate astea a făcut o formă medie-severă de pneumonie COVID. El a spus că ar fi interesant ca toți care neagă existența bolii și a pacienților să vină ca să îl vadă cât de greu respiră, cât se luptă”

Last Updated on iunie 28, 2020 Medicul Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, le transmite un mesaj celor care nu cred că există coronavirus.

Medicul Andreea Moldovan, potrivit Digi 24: „Este atât de important să conștientizăm că de acțiunile noastre depinde ce se întâmplă la nivel național. Vorbeam ieri la spital, fiind de gardă, cu un pacient tânăr, cadru militar, care are o condiție fizică deosebită, nu are comorbidități și cu toate astea a făcut o formă medie-severă de pneumonie COVID.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Vorbeam ieri la spital, fiind de gardă, cu un pacient tânăr, cadru militar nu are comorbidități și cu toate astea a făcut o formă medie-severă de pneumonie COVID. El a spus că ar fi interesant ca toți care neagă existența bolii și a pacienților să vină ca să îl vadă cât de greu respiră, cât se luptă” 1

El a spus că ar fi interesant ca toți care neagă existența bolii și a pacienților să vină ca să îl vadă cât de greu respiră, cât se luptă. Aș face un apel către oameni, altfel luăm în derâdere suferința pacienților, munca personalului medical și tot ce am construit împreună.

Cât nu înțelegem că măsurile simple de protecție ne ajută să prevenim creșterea numărului de îmbolnăviri, cu siguranță numărul de cazuri este așteptat să crească. Este o transmitere comunitară. Vedem aglomerări de oameni, ei nu respectă minima distanțare socială și nu respectă purtarea măștii. Este senzația de chibrit aruncat într-o căpiță cu fân, care prinde teren când lucrurile de contenție lipsesc”.

Previous Story

Valul doi la Brașov?! Medicul Virgil Musta: „Numarul de cazuri a crescut chiar alarmant la Brașov…numărul de cazuri este mai mare decât in perioada acuta a pandemiei”

Next Story

Restricții la Brașov? Ministrul Sănătății: „Uitați-va ca sunt județe, Brașov, Neamț, Botoșani, Iași cu numeroase cazuri de infectare…Trebuie  să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populație din toată țara și se reîntoarce, făcând o transmitere comunitară în localitățile lor”