Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Spitalul Sf Constantin, un nou caz rezolvat cu succes, intervenție chirurgicală la inimă cu cel mai subțire cateter și cel mai lung stent (F5, 48 mm)

Brașov. Spitalul Sf Constantin, un nou caz rezolvat cu succes, intervenție chirurgicală la inimă cu cel mai subțire cateter și cel mai lung stent (F5, 48 mm)

Last Updated on iunie 2, 2020 Spitalul Sf Constantin din Brașov a anunțat că a făcut o intervenție chirurgicală la inimă cu cel mai subțire cateter și cel mai lung stent (F5, 48 mm).

Spitalul Sf Constantin: „Un nou caz rezolvat cu succes în cadrul Centrului de Cardiologie Clinica și Intervențională: 📌 Pacienta, în vârsta de 63 de ani, s-a prezentat cu angină de novo (durere în piept fără istoric de afecțiuni cardiovasculare), diagnosticată cu stenoză severă ACD (artera coronară dreaptă).

Spitalul Sf Constantin

Echipa noastră de cardiologi intervenționiști: Dr. Cristian Popescu și Dr. Dragoș Lupu, au efectuat intervenția de angioplastie cu stent activ pe ACD.

Atât coronarografia cât și angioplastia au fost efectuate prin abord transradial (pe la mâna), cu cel mai subțire cateter și cel mai lung stent (F5, 48 mm).

Pacienta a fost externată după 24 de ore de la intervenție evitând astfel, cu ajutorul angioplastiei efectuate la timp, anumite complicații grave cum ar fi infarctul miocardic”.

Previous Story

Brașov. Update. Cine era polițistul care a murit fulgerător, la doar 45 de ani. I s-a făcut brusc rău și a murit

Next Story

Video Brașov. Așa arată Mall-ul AFI pe interior, ca și structură