Brașov. Update. Cine era polițistul care a murit fulgerător, la doar 45 de ani. I s-a făcut brusc rău și a murit

Last Updated on iunie 2, 2020 Un polițist brașovean a murit fulgerător la 45 de ani. I s-a făcut brusc rău și a murit. Acesta se numea Cornel Vechiu și era agent principal în cadrul Secției 5 Poliție Brașov.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 01 iunie 2020, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Cornel Vechiu, în vârstă de 45 ani, din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Secția 5 Poliție Brașov.

Brașov. Update. Cine era polițistul care a murit fulgerător, la doar 45 de ani. I s-a făcut brusc rău și a murit 1

Agentul șef principal de poliție Cornel Vechiu a absolvit în anul 1997 Școala de subofițeri, profil poliție, iar din anul 1998, își desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

De-a lungul carierei, colegul nostru a desfășurat activități în domeniul ordinii publice, combaterii micii criminalități, proximitate, iar din anul 2015 și până în prezent, în domeniul investigațiilor criminale, în urma evaluărilor primind numai calificativul «foarte bine». Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și lasă în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brașov, prezentat de mytex.ro.

Potrivit apropiaților, polițistului i s-ar fi făcut brusc rău și nu a putut fi salvat.

Previous Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Alooo, acolo sus se aude? Cine plătește apa de pe terasă? Cui ii facem nota?😁 Am deschis terasa, suntem uzi de încântare!”

Next Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin, un nou caz rezolvat cu succes, intervenție chirurgicală la inimă cu cel mai subțire cateter și cel mai lung stent (F5, 48 mm)