Brașov. E bine așa? Restaurantul Dei Frati: „Două mese în Piața Enescu, o masă la Modarom, două mese la Pietrele lui Solomon și o masă la Eforie! Vă rugăm să nu fugiți fără a plăti nota! În 15-20 de minute apare și ospătarul”

Last Updated on iunie 1, 2020 Cei de la restaurantul Dei Frati din Brașov comentează cu umor noile reguli impuse de autorități privind terasele.

Brașov. Restaurantul Dei Frati: Două mese în Piața Enescu, o masă la Modarom, două mese la Pietrele lui Solomon și o masă la Eforie! Vă rugăm să nu fugiți fără a plăti nota! În 15-20 de minute apare și ospătarul”

Brașov. E bine așa? Restaurantul Dei Frati: „Două mese în Piața Enescu, o masă la Modarom, două mese la Pietrele lui Solomon și o masă la Eforie! Vă rugăm să nu fugiți fără a plăti nota! În 15-20 de minute apare și ospătarul” 1

Restaurantul Dei Frati: „Pentru a putea respecta regulile impuse de autorități, mesele de pe terasa Dei Frati vor fi distribuite astfel: două mese în Piața Enescu, o masă la Modarom, două mese la Pietrele lui Solomon și o masă la Eforie!😀😀

Vă rugăm să nu fugiți fără a plăti nota! În 15-20 de minute apare și ospătarul!😁
Bine că nu e cu distanțare și la delivery!”

Previous Story

Brașov. Se redeschid Canionul 7 Scări si Tiroliana 7 Scări

Next Story

Brasov. Ce date personale vor fi colectate de la clienții teraselor? Ce spune șeful Autorității Sanitar-Veterinare