Brașov. Se redeschid Canionul 7 Scări si Tiroliana 7 Scări

Last Updated on iunie 1, 2020 Se redeschid Canionul 7 Scări si Tiroliana 7 Scări. Veste bună pentru iubitorii de drumeții.

Canionul 7 Scari si Tiroliana 7 Scari: „In data de 29 mai 2020, în urma convocării Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele s-au hotărât o serie de măsuri care vor fi aplicate începând cu data de 1 iunie :

Brașov. Se redeschid Canionul 7 Scări si Tiroliana 7 Scări 1
………………………………………………………

Art. 2 Începand cu data de 15.06.2020 se redeschid obiectivele turistice Canionul 7 Scări și Tiroliana, cu respectarea tuturor normelor ce se impun în vederea prevenirii infectării cu SARS-COV-II”.

Previous Story

Mihai Nanu: „Puterea petițiilor în Brașov și falimentul unei administrații expirate. Petiție semnată de peste 4.000 de cetățeni împotriva proiectului imobiliar din Schei American Dream. Parcarea de sub Parcul Titulescu… Petiția pt Drumul Forestier Gorița…”

Next Story

Brașov. E bine așa? Restaurantul Dei Frati: „Două mese în Piața Enescu, o masă la Modarom, două mese la Pietrele lui Solomon și o masă la Eforie! Vă rugăm să nu fugiți fără a plăti nota! În 15-20 de minute apare și ospătarul”