Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor…..se acoperă”

Last Updated on iunie 1, 2020 Marea promenadă de pe strada Castanilor nu se mai face. Primarul George Scripcaru a reușit ceea ce și-a propus, să mute stația de măsurare a poluării din intersecția Ceasu Rău. Acum nu mai are sens acest proiect al promenadei.

My Name:Brasov: „Canalul Timiș de pe strada Castanilor…..se acoperă”.
Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor.....se acoperă” 1

Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor.....se acoperă” 2

Mihai Nanu: Tot scopul acestei descoperiri și pseudo-proiectul respectiv au fost pentru a muta stația de măsurare a aerului de acolo. Atât!

Meluş Negrescu: Ce vă băgați voi nasul unde nu vă fierbe oala, adică pe moșia lui Scripi?! A zis omul cu gura lui că să nu mai vază stația aia BV2 în ochi și că să se mute la mama dracului într-un părculeț? A zis! Și-a și făcut, țepuindu-i astfel pe toți proștii de la Ministerul Mediului bașca de la UE, (…), țepuindu-i zic cu povestea cu descoperirea Timișului (…), adică ca s-arunce tot țăranul cu pet-uri și alte mizerii în apa aia oricum infectă.

Lucian Sima: Mda… descoperirea canalului a avut un proiect cu scop de “aerisire” a zonei, adica aportul de apa în mişcare, curață aerul poluat de masini, intersectiile Patria si Ceasu’ Rău. Ar fi creat si o zona de plimbare, “pe malul apei”.
S-au apucat de proiect si apoi s-a infundat sita din canal, in spate la Patria… si s-au laudat cu tonele de plastice si gunoaie. Alra companie, alt comunicat.
Eu cred ca nu s-au gandit la inundații… “punem capac acum si mai vedem dupa ploii, descoperim atunci… o să-mi mulțumeasca brasovenii, cand se va topii asfaltul”.

George Scricparu, în 2017, citat de bzb.ro:
„Am făcut o greşeală pe care alţii, din alte municipii, n-au făcut-o, să amplasăm pe raza municipiului puncte de monitorizare. Unul este la Ceasu` Rău. Este imposibil să nu existe un grad de poluare ţinând cont că este o intersecţie aglomerată.

Avem însă un program de sistemtizare a intersecţiei, dar şi de reamenajare a străzii Castanilor, pentru că sub această stradă este un curs de apă, pe care vrem să-l scoatem în evidenţă şi cu această ocazie vom rezolva problemele din această zonă, care ne dau drept unul din cele mai poluate oraşe, pentru care România riscă procedura de infrigement”,

Previous Story

Brașovenii care merg din 1 iunie la terase vor fi supuși unui triaj observațional! Cum este diferit de cel epidemiologic

Next Story

Mihai Nanu: „Puterea petițiilor în Brașov și falimentul unei administrații expirate. Petiție semnată de peste 4.000 de cetățeni împotriva proiectului imobiliar din Schei American Dream. Parcarea de sub Parcul Titulescu… Petiția pt Drumul Forestier Gorița…”