Breaking News

Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor…..se acoperă”

(Last Updated On: June 1, 2020)

Marea promenadă de pe strada Castanilor nu se mai face. Primarul George Scripcaru a reușit ceea ce și-a propus, să mute stația de măsurare a poluării din intersecția Ceasu Rău. Acum nu mai are sens acest proiect al promenadei.

My Name:Brasov: „Canalul Timiș de pe strada Castanilor…..se acoperă”.
Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor.....se acoperă” 1

Brașov. Promenada de pe strada Castanilor nu se mai face. „Canalul Timiș de pe strada Castanilor.....se acoperă” 2

Mihai Nanu: Tot scopul acestei descoperiri și pseudo-proiectul respectiv au fost pentru a muta stația de măsurare a aerului de acolo. Atât!

Meluş Negrescu: Ce vă băgați voi nasul unde nu vă fierbe oala, adică pe moșia lui Scripi?! A zis omul cu gura lui că să nu mai vază stația aia BV2 în ochi și că să se mute la mama dracului într-un părculeț? A zis! Și-a și făcut, țepuindu-i astfel pe toți proștii de la Ministerul Mediului bașca de la UE, (…), țepuindu-i zic cu povestea cu descoperirea Timișului (…), adică ca s-arunce tot țăranul cu pet-uri și alte mizerii în apa aia oricum infectă.

Lucian Sima: Mda… descoperirea canalului a avut un proiect cu scop de “aerisire” a zonei, adica aportul de apa în mişcare, curață aerul poluat de masini, intersectiile Patria si Ceasu’ Rău. Ar fi creat si o zona de plimbare, “pe malul apei”.
S-au apucat de proiect si apoi s-a infundat sita din canal, in spate la Patria… si s-au laudat cu tonele de plastice si gunoaie. Alra companie, alt comunicat.
Eu cred ca nu s-au gandit la inundații… “punem capac acum si mai vedem dupa ploii, descoperim atunci… o să-mi mulțumeasca brasovenii, cand se va topii asfaltul”.

George Scricparu, în 2017, citat de bzb.ro:
„Am făcut o greşeală pe care alţii, din alte municipii, n-au făcut-o, să amplasăm pe raza municipiului puncte de monitorizare. Unul este la Ceasu` Rău. Este imposibil să nu existe un grad de poluare ţinând cont că este o intersecţie aglomerată.

Avem însă un program de sistemtizare a intersecţiei, dar şi de reamenajare a străzii Castanilor, pentru că sub această stradă este un curs de apă, pe care vrem să-l scoatem în evidenţă şi cu această ocazie vom rezolva problemele din această zonă, care ne dau drept unul din cele mai poluate oraşe, pentru care România riscă procedura de infrigement”,