Brașov. Îl mai votezi? PNL îl va desemna pe George Scripcaru pentru a candida la al cincilea mandat de primar

Last Updated on iunie 18, 2020 Dat afară din PNL din cauza dosarelor penale, George Scripcaru va candida pentru un nou mandat din partea PNL. Pentru mandatul anterior a candidat ca independent.

Este de așteptat ca Scripcaru să se reînscrie în PNL pentru a ajuta cumva partidul la Consiliul Locale, PNL Brașov având un rezultat dezastruos la alegerile europarlamentare, fiind învins categoric de USR.

Brașov. Îl mai votezi? PNL îl va desemna pe George Scripcaru pentru a candida la al cincilea mandat de primar 1

Surse din cadrul PNL Brașov au precizat pentru BizBrașov că premierul Ludovic Orban va avea, mâine, la Brașov, după vizitarea Aeroportului și a bucății de autostradă Râșnov – Cristian, și o ședință cu membrii de conducere ai liberalilor brașoveni, urmând să fie nominalizate propunerile de candidați la primăriile din județ.

La municipiul Brașov, nominalizarea va fi, potrivit surselor noastre, George Scripcaru, primarul în funcție. Decizia a fost luată după ce Scripcru a fost achitat de în dosarele de corupție în care era trimis în judecată de către cei de la Direcția Națională Anticorupție.

Întrebat dacă știe despre planurile PNL de a-l nominaliza pentru candidatura la Primăria Brașov, Scripcaru a declarat pentru Biz Brasov că nu cunoaște programul lui Orban, dar că ar vrea să se întâlnească cu acesta pentru a discuta câteva proiecte ale Brașovului, printre care și Spitalul regional. „La începutul acestui an, discuțiile mergeau către alocarea banilor pentru demararea proiectului. dar a venit această pandemie și numai de proiecte de investiții nu s-a mai putut discuta”, a spus sursa citată.

Previous Story

Coronavirus Brașov. Șefa DSP: „Nu este de glumă! Oriunde v-ați întoarce privirea, probabil că o persoană este purtătoare de virus și poate transmite boala. De aceea este foarte important să…”

Next Story

Brașov. Nu se mai construiește al treilea magazin Kaufland, în Tractorul? Plângerea prealabilă la Primărie împotriva autorizației de construire