Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov….nu lipsește nimic, in afara de bunul gust…”

Last Updated on iunie 9, 2020 Primăria s-a apucat de pictat asfaltul de autostradă plantat pe Pietonalul din Răcădău. Muncitorii au dat la repezeală o vopsea colorată și gata lucrarea.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, David Sorin a scris: „Frumos. Ce să mai… Rar am văzut o lucrare care să iasă asa de beton. Și incă nu e terminată 🙂. Imaginati-vă așa tot pietonalul”

Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 1 Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 2

Costy Dragan: Din categoria “a furat, dar a si facut” Ce usor pacalesti populatia cu putina culoare

Andreea N.: În loc să rezolve problema canalizării pt apa de ploaie, ca noi pietonii sa nu mai facem balet pe străzi și treceri de pietoni, lor le arde de pictat canale 🙄🤦

„Astăzi am început aplicarea vopselei speciale pe pietonalul din Valea Cetății, conform proiectului. Materialul este special conceput pentru zone pietonale intens circulate și zone pentru role și biciclete, este un material cu o plasticitate mare, care atenuează șocurile și oferă aderență. Sperăm ca vremea să ne lase să continuăm lucrarea,este foarte important ca stratul de suport pe care este aplicat să fie uscat și curat“, a declarat Raul Negoiță,  directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brașov.

Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 3 Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 4

George Alexandru Costan: Inelul ăla e pentru distanțare socială? 😀 Altfel, acum plouă și sunt curios dacă a început să curgă cu Mirinda pe străzi.
Volker Otto: Radeti voi, aici sunt banii vostri

Mariana P. : 😂😂😂 O simfonie de culori…are si putin mov ….carcotasilor ce nu va place ???Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si putin mov….nu lipseste nimic, in afara de bunul gust..

Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 5 Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 6

Adriana Barbu: O baltă de culoare pe care o vei vedea probabil, în zilele senine chiar și de pe un vârf de munte

Monica Juncu A înviat PDL? Sau…
Nu de alta, da’ pe ploaia aceasta mi-am amintit de un bloc vecin de garsoniere (Google Maps de azi 2020, poza din 2012), izolat de primărie și vopsit portocaliu, care acum, la niciun deceniu, arată ca după război! Coșcovit, putrezit, mucegăit, înnegrit, inflitrații șamd.
Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov....nu lipsește nimic, in afara de bunul gust...” 7

Cel verde, de apartamente, făcut (tot prin acei ani, 2010-2011) de un particular, dar cu banii proprietarilor, e în stare bună.
Și-au bătut joc de bieții oameni… 🥺
Pe lângă problemele actuale, creează și probleme sociale, dând zonei aspect de “ghetou”, deci și metehne. 🙁
Frumos Brașovul, frumos! Păcat că ne batem joc de el..

Previous Story

Accident Brașov. Trafic blocat spre Cristian

Next Story

(Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru”