(Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru”

Last Updated on iunie 9, 2020 Cetățuia Brașovului, pierdută printr-un inventar, mai are puțin și cade. În schimb, la Cetatea Râșnov se lucrează intens la restaurare.

Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou! Nu vă bucurați prea tare că ar reabilita-o, ăștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru”.

(Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 1 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 2 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 3 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 4 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 5 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 6 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 7 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 8

Oraşul Râșnov: „Lucrările de restaurare a Cetății Medievale Râșnov se desfășoară într-un ritm alert.

Muncitorii sunt pe final cu demolările construcțiilor ridicate pe vremea fostului administrator, din perioada 2000 – 2009, construcții care nu corespund din punct de vedere istoric. De asemenea o parte din acoperișurile turnurilor din cetate au fost decopertate și reparate.

(Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 9 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 10 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 11 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 12 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 13 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 14 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 15 (Foto) Cetățuia Brașovului stă să cadă, Cetatea Râșnov este în plină restaurare. Mihai Nanu: „Cetățuia, încă un pic și cade. Bine că are steag nou!  Aștia sunt în stare s-o îmbrace în polistiren și s-o dea în administrare vreunui cârciumar de-al casei care ar pune manele înăuntru” 16

Restaurarea Cetății Medievale se face printr-un proiect finanțat din fonduri europene. În toată perioada lucrărilor, Grădina Cetăţii va fi deschisă, iar intrarea este gratuită.

Lucrările sunt executate de SC Romconstruct Group SRL, din Ploiești (în asociere cu SC Concas SA și SC Crindesign Proiect SRL) și au o valoare totală de 19,5 milioane de lei”.

Previous Story

Foto Brașov. Îți place? Pietonalul din Răcădău vopsit la repezeală în culoarea PDL. „Cerul e albastru, iarba verde, pietonalul portocaliu cu rosu si puțin mov….nu lipsește nimic, in afara de bunul gust…”

Next Story

Foto Brașov. Incendiu în Piața Sfatului. O femeie a murit, carbonizată