Foto Brașov. Care îți place? „Asfalt de autostradă pe Pietonalul din Răcădău vs. Mozaic civilizat la Complexul Dârste”

Last Updated on iunie 5, 2020 Primăria se apucă de colorat asaltul negru ca de autostradă pe care l-a întins pe Pietonalul din Răcădău.

Brașovul Corect: „Asfalt de autostradă pe Pietonalul din Răcădău vs. Mozaic civilizat la Complexul Dârste.
Ca la noi, la nimeni‼️”
Foto Brașov. Care îți place? „Asfalt de autostradă pe Pietonalul din Răcădău vs. Mozaic civilizat la Complexul Dârste” 1

Foto Brașov. Care îți place? „Asfalt de autostradă pe Pietonalul din Răcădău vs. Mozaic civilizat la Complexul Dârste” 2

Viceprimarul Lazslo Barabas: „Începând de marți vom așterne stratul colorat pe pietonalul din Valea Cetății, în funcție de cum ne permite vremea, pentru că este necesară o suprafață complet uscată pentru a aplica acest material special.

Această etapă va dura câteva zile. Preconizăm că din 10 iunie vom începe și lucrarea de amenajare a fântânii, care a parcurs până acum etapa de demolare, inclusă în primul contract privind reabilitarea pietonalei.

Va fi construită o cuvă de beton în care vor fi montate toate instalațiile aferente fântânii. Va fi o fântână la nivelul solului, cu duze care vor face apa să țâșnească la o anumită înălțime, cu acompaniament muzical și joc de lumini, o fântână modernă, care se încadrează, din punct de vedere arhitectural, în această zonă“.

Previous Story

Brașov. Vrăjeala cu mutatul stație de asfalt acuzată că poluează intens cartierul Bartolomeu

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Două persoane rănite pe DJ112C