Brașov. Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, se amână redeschiderea spitalelor pentru pacienţii neinfectaţi. Explicații șefa DSP

Last Updated on iunie 19, 2020 Dr. Andrea Neculau, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov atrage atenția că brașovenii care au boli  nu pot fi internați din cauza celor care sunt infectați cu coronavirus. Și sunt mulți.

Șefa DSP, citată de bzb.ro: „Sunt pacienţi cu boli care se decompensează, iar la această oră, pentru această categorie de persoane, spitalele ar fi trebuit să fie redeschise. Eram mai degrabă în proiectul de redeschidere a unităţilor spitaliceşti pentru toţi pacienţii şi nu neapărat de întoarcere la Covid.
Brașov. Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, se amână redeschiderea spitalelor pentru pacienţii neinfectaţi. Explicații șefa DSP 1

Prin urmare, aici simt că este o problemă mare, pentru că sunt mulţi oameni cu boli, la domiciliu, care nu au unde să se interneze. Aceasta este îngrijorarea mea cea mai mare”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Abia aștept o dezbatere pe proiecte cu primarul George Scripcaru! Oare va veni?!”

Next Story

Brașov. La Mall-ul Coresi azi încep concertele în parcare. Programul concertelor