Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Allen Coliban: „Abia aștept o dezbatere pe proiecte cu primarul George Scripcaru! Oare va veni?!”

Brașov. Allen Coliban: „Abia aștept o dezbatere pe proiecte cu primarul George Scripcaru! Oare va veni?!”

Last Updated on iunie 18, 2020 Senatorul Allen Coliban, candidat al Alianței USR Plus la Primăria Brașov, îl provoacă pe George Scripcaru la o dezbatere televizată. Slabe speranțe, se știe că primarului îi este frică de dezbaterile televizate.

Allen Coliban: „Abia aștept o dezbatere pe proiecte cu primarul George Scripcaru! Oare va veni?!

Brașov. Allen Coliban: „Abia aștept o dezbatere pe proiecte cu primarul George Scripcaru! Oare va veni?!” 1

Am aflat astăzi, pe surse, că va candida din partea liberalilor pentru mandatul numărul 5.

Tot pe surse s-au dat rezultatele unui sondaj neasumat, imposibil de verificat, de prin partea unor entități care, cu siguranță, sunt non-USR. Nici măcar cei care nu mă vor primar nu au putut să nu arate că sunt singurul contracandidat viabil al actualului primar.

Tot azi, actualul primar merge la televiziunile locale să ne vorbească de pasiunea lui pentru pasaje care sunt în lucru de ani de zile.

De ce acest “deșanț” mediatic?
Pentru că se apropie împlinirea a 4 ani de mandat.
4 ani în care Brașovul a bătut pasul pe loc.

Cum mai bine să acoperi lipsa realizărilor decât cu perdele de fum mediatice?

Abia aștept să mă întâlnesc cu actualul primar în dezbateri față în față, unde să arătăm cetățenilor fiecare ce are de gând să facă pentru orașul nostru.
Până când va începe oficial campania electorală pentru alegerile locale, numărul acestor fumigene se va înmulți, atacul mediatic se va înteți.

Dar sunt sigur că acesta este ultimul mandat din era Scripcaru. Pentru că brașovenii își doresc și merită mai mult!”

Previous Story

Brașov. Nu se mai construiește al treilea magazin Kaufland, în Tractorul? Plângerea prealabilă la Primărie împotriva autorizației de construire

Next Story

Brașov. Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, se amână redeschiderea spitalelor pentru pacienţii neinfectaţi. Explicații șefa DSP