Coronavirus Brașov. Medicul Florin Orțan: „Unde sunt pacienții bolnavi? Cer autorităților publice locale să prezinte brașovenilor, cifrele reale privind numărul cazurilor de Coronavirus”

Last Updated on iunie 15, 2020 Medicul Florin Orțan cere autorităților locale să spună cifrele reale privind numărul de îmbolnăviri în condițiile în care apare o diferență de 180 de persoane bolnave.

Medicul Florin Orțan, pe Facebook: „Cer autorităților publice locale să prezinte brașovenilor, cifrele reale privind numărul cazurilor de Coronavirus”

Coronavirus Brașov. Medicul Florin Orțan: „Unde sunt pacienții bolnavi? Cer autorităților publice locale să prezinte brașovenilor, cifrele reale privind numărul cazurilor de Coronavirus” 1

“Este extrem de important să cunoaștem situația reală. Statistica de astăzi de la Brașov arată un număr de 1029 de infectați cu Coronavirus, dintre care 508 vindecați și 55 de persoane decedate. De unde diferența de peste 180 de persoane bolnave, în condițiile în care la nivelul județului Brașov există un număr de 280 de paturi internare COVID?

Unde sunt pacienții bolnavi? Spun asta în condițiile în care cei care sunt depistați ca fiind bolnavi de Coronavirus nu au voie să se trateze acasă.” subliniază Florin Orțan, potrivit newsbv.ro.

Previous Story

Noi restricții la Brașov?! Ministrul Sănătății anunță NOI măsuri restrictive în zonele în care apar focare de coronavirus

Next Story

Coronavirus Brașov. Tudor Benga, mesaj către George Scripcaru și Adrian Veștea: „Două lucruri pe care autoritățile locale și instituțiile de criză din Brașov trebuie să le facă urgent!”