Corona Brașov. 17 jucătoare distruse, decizii drasticve de suspendare în cazul de doping. Omul de la PNL Brașov a primit 2 ani și 6 luni de suspendare din viața sportivă

Last Updated on iunie 11, 2020 Se credea că cei de la PNL Brașov și George Scripcaru se pricep la handbal. Nu se pricep. Au distrus viața a 17 sportive tinere de la Corona Brașov. Scripcaru l-a pus președinte pe Liviu Dragomir de la PNL Brașov care a permis dopajul sportivelor. Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de suspendare din viața sportivă.

Comisia de Audieri din cadrul Agenței Naționale Anti-Doping a luat deciziile în cazul de doping de la Corona Brașov. Sportivele au primit suspendări între 15 și 20 luni, anunță Pro Sport.

Corona Brașov. 17 jucătoare distruse, decizii drasticve de suspendare în cazul de doping. Omul de la PNL Brașov a primit 2 ani și 6 luni de suspendare din viața sportivă 1

Verdictul este dur pentru jucătoare, suspendări între 15 și 20 de luni, dar pot reveni în activitate încă din această vară, dacă WADA va fi de acord cu înghețarea pedepselor.

Se poate merge chiar până înghețarea a două treimi din pedeapsă. Conform pedepselor, medicul Marius Capră este principalul vinovat pentru tot acest scandal de dopaj, din moment ce a primit 4 ani de suspendare. Apoi, Liviu Dragomir, fostul președinte al clubului, a primit o suspendare de 2 ani și jumătate.

Comisia a stabilit următoarele pedepse:
un an și trei luni de suspendare pentru Daciana Hosu, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu

un an și patru luni suspendare pentru Ana Maria Lopătaru, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Natasha Nolevska, Elaine Gomez și Ivona Pavicevic

Un an și opt luni de suspendare pentru Andreia Ciuciulete, Oana Căprar, Claudia Lăcătuș, Marilena Neagu, Elena Pătuleanu, Diana Popescu, Sorina Tîrcă și Victoria Timoșenkova.

Fostul președinte al clubului, Liviu Dragomir, a primit 2 ani și 6 luni de suspendare.

Directorul tehnic Mariana Tîrcă a primit 2 ani de suspendare.

Medicul Marius Capră a primit 4 ani de suspendare.

Previous Story

Aeroportul Brașov. „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri! Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!”

Next Story

Brașov. RATBV pune în circulație de astăzi al patrulea autobuz electric. Mai rămân de înlocuit 100 de autobuze diesel, poluante