Aeroportul Brașov. „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri! Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!”

(Last Updated On: June 11, 2020)

Constructorii de la Aeroportul Brașov  anunță că au finalizat cota 0 de la terminal și acum lucrează la parter și etajul 1.

Brasov Airport: „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri!
🛫 Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!”

Aeroportul Brașov. „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri! Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!” 1 Aeroportul Brașov. „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri! Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!” 2

Alexandra N.: Felicitări Brașov, oraș frumos!
Stefan D.: Felicitări și mult spor la muncă
Elisabeta G.: Felicitari mult succes respect muncitorilor să fie sănătoși!

Aeroportul Brașov. „Au “apărut” stâlpii de rezistență de la terminalul de pasageri! Cota 0 este gata! Continuăm să lucrăm la parter și etajul 1!” 3

Proiectul terminalului de pasageri prevede o suprafaţă desfăşurată de 11.780 mp (subsol, parter, etaj), la care se adaugă o suprafaţă de 510 mp, reprezentând terase construite deschise şi acoperite în afara perimetrului construit, anunță Ziarul Financiar.

Teminalul va fi dotat atât cu echipamentele necesare asigurării fluxului de transport şi bagaje (ascensoare, scări rulante, benzi transportoare), cât şi cu echipamente moderne de securitate.