Brașovul când? Creșele din Cluj se redeschid de joi. Emil Boc: „Primăria Cluj-Napoca este prima din țară care reușește să redeschidă creșele în această perioadă”

Last Updated on iunie 17, 2020 Mulți brașoveni așteaptă redeschiderea creșelor. Acestea aparțin de Primăria Brașov care nu dă semne că le-ar redeschide curând.

În schimb, Primăria Cluj a anunțat că le va redeschide de joi, fiind primul oraș din țară care face acest lucru. Creșele au fost dotate cu materiale pentru dezinfectare și igienă, pentru asigurarea triajului copiilor la intrare, instructajul părinților și au fost create circuite separate pentru părinți și pentru personal.

Brașovul când? Creșele din Cluj se redeschid de joi. Emil Boc: „Primăria Cluj-Napoca este prima din țară care reușește să redeschidă creșele în această perioadă” 1

Emil Boc: Se redeschid creșele din Cluj-Napoca.
Am luat decizia de a redeschide unitățile de creșă din municipiul nostru începând de joi, 18 iunie, Primăria Cluj-Napoca fiind prima din țară care reușește să redeschidă creșele în această perioadă.

Am început să pregătim acest demers de săptămâna trecută, alături de conducerea Direcției de Sănătate Publică, luând în considerare toate măsurile de protecție necesare: asigurarea materialelor pentru dezinfectare și igienă, asigurarea triajului copiilor la intrare, instructajul părinților, circuite separate pentru părinți și pentru personal ș.a.m.d.”

Previous Story

Aeroportul Brașov. Premierul Ludovic Orban vine să inspecteze lucrările, la 12 ani după ce a pus piatra de temelie

Next Story

Brașov. Vrei redeschiderea grădinițelor pe timpul verii? Ce trebuie să faci!