Brașov. Transbus Codreanu nu a fost eliminat de pe traseele din Zona Metropolitană. Consilierii județeni s-au răzgândit

Last Updated on iunie 29, 2020 Consilierii județeni au plecat vitejește la luptă ca să elimine Transbus Codreanu de pe traseele din Zona Metropolitană. În ședința de Consiliul Județean și-au dat seama însă că nu stau bine la capitolul legislație și au renunțat la proiect.

Aflat pe ordinea de zi a şedinţei de plen a Consiliului Judeţean Braşov, proiectul de hotărâre prin care erau anulate opt trasee de transport privat de persoane din Zona Metropolitană Braşov a fost retras.

Brașov. Transbus Codreanu nu a fost eliminat de pe traseele din Zona Metropolitană. Consilierii județeni s-au răzgândit 1

Decizia a fost luată la solicitarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, care a afirmat că a propus retragerea de pe ordinea de zi a punctului după ce Senatul României a respins OUG 70/2020, unul dintre actele normative care au constituit baza legală a hotărârii de Consiliu Judeţean, informează bzb.ro.

„Sunt semnale că respectiva ordonanţă va fi respinsă şi de Camera Deputaţilor. În aceste condiţii am solicitat amânarea dezbaterii proiectului de hotărâre pentru următoarea şedinţă de plen”, a explicat Adrian Gabor, care a spus şi faptul că, pentru menţinerea transportului judeţean de călători în regim privat, reprezentanţii patronatelor fac presiuni mari la nivel central.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „MARTIE 2020 – IUNIE 2020. Vă prezint evoluția lucrărilor de la Aeroportul Brașov”

Next Story

Brașov. Semaforul pentru pietoni de pe str. Iuliu Maniu, după intersectia cu str. Vlad Tepes, va functiona in regim normal