Brașov. Semaforul pentru pietoni de pe str. Iuliu Maniu, după intersectia cu str. Vlad Tepes, va functiona in regim normal

(Last Updated On: June 29, 2020)

Primăria Brașov anunță că a schimbat regimul de funcționare al semaforului de pe str. Iuliu Maniu, după intersecția cu str. Vlad Tepes. Până acum funcționa pe galben intermitent.

Primăria Municipiului Braşov: „Semaforul pentru pietoni de pe str. Iuliu Maniu, după intersectia cu str. Vlad Tepes, va functiona in regim normal. În urma discuțiilor cu reprezentantii Poliției Municipiului Brasov, Începând de astazi, semaforul cu buton amplasat la trecerea de pietoni de pe str. Iuliu Maniu, după intersecția cu str. Vlad Țepeș, va funcționa în regim normal.

Brașov. Semaforul pentru pietoni de pe str. Iuliu Maniu, după intersectia cu str. Vlad Tepes, va functiona in regim normal 1

Având în vedere că în ultimele luni el funcționat pe galben intermitent, rugăm pietonii ca, începând de astăzi, să utilizeze sistemul de semaforizare pentru traversarea străzii, iar șoferii să fie atenți la semafor.

Odată cu punerea în funcțiune, un echipaj al poliției locale va asigura gestionarea fluxurilor de pietoni și mașini, pentru a evita producerea de accidente”.